Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders

Een oplettende lezer attendeerde de redactie op een bijzonder feitje uit het afgelopen voetbalweekeinde. Daarin wonnen alle drie Goorse clubs en deden uitstekende zaken op de ranglijst. Dat gebeurde zonder dat bij zowel Twenthe, Hector als GFC de ‘sterspelers’ meededen. Bij Twenthe, dat Markelo met 1-5 over de knie legde, ontbrak Mark Nijland vanwege een schorsing. Hector won met 1-2 bij Emos en deed dat zonder technicus Cristian Haverslag. Bij GFC was sterkhouder Kevin Heuvelink niet fit genoeg om te starten. Hij begon op de bank en speelde alleen in de slotfase in het duel dat GFC met 5-4 won.

TwenthemarkeloMark Nijland ontbrak gisteren bij Twenthe in het duel tegen Markelo

Gerelateerde berichten

  • GFC kan genadeklap uit delen9 april 2016 GFC kan genadeklap uit delen GFC kan morgen in het uitduel met 't Centrum aan alle onzekerheid een einde maken door met een driepunter terug te keren. De formatie van trainer Romano Lammertink is de nummer 10 van de […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Emos16 mei 2016 Twenthe speelt gelijk tegen Emos Twenthe heeft laatste wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Emos. In Enschede werd het 2-2 in een duel waarin Emos een karrenvracht aan kansen miste. Mark Nijland opende […]
  • GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel1 mei 2016 GFC wint Hofderby en strijdt volop mee om periodetitel Van degradatievrees naar een topklassering in de laatste periode. GFC heeft de smaak te pakken en is na de 3-2 zege van vandaag tegen Sportclub Markelo nog volop in de race voor een […]