Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen

Bij de appartementen boven een shoarmazaak in het Goorse centrum is in alle vroegte van de dinsdagochtend een politie-inval geweest. In de ruimtes boven het etablissement aan de Grotestraat bevond zich een hennepkwekerij, die de politie na tips en aanvullend onderzoek  op het spoor is gekomen. Er zijn vier aanhoudingen verricht. De politie is nog bezig de hennepkwekerij te ontruimen.

UPDATE: De uitbaters van de horecagelegenheid geven per mail aan de redactie aan, niets met de huurwoningen erboven van doen te hebben.

UPDATE 2: De politie heeft 850 planten aangetroffen, waarvan een deel al geoogst was. De actie maakte deel uit van een regionale actie tegen een wietbende. Ook in Eibergen en Enschede waren dinsdag invallen.

hennepcappa2

Gerelateerde berichten

  • Hennepkwekerij op ’t Jannink26 januari 2017 Hennepkwekerij op ’t Jannink De politie heeft vanochtend na een inval een hennepkwekerij ontdekt in een appartement op 't Jannink in het centrum van Goor. In de woning waar professionele apparatuur aanwezig was werden […]
  • Hennepkwekerij aan Borghoeksweg: 2 aanhoudingen24 maart 2016 Hennepkwekerij aan Borghoeksweg: 2 aanhoudingen De politie heeft donderdag een hennepkwekerij opgerold aan de Borghoeksweg, zo meldt het plaatselijke korps via hun eigen Facebookpagina. Bij de vondst zijn in totaal 288 hennepplanten […]
  • Hennepkwekerij in Pieter Langendijkstraat ontmanteld27 november 2018 Hennepkwekerij in Pieter Langendijkstraat ontmanteld In de Goorse Pieter Langendijkstraat is maandagmiddag 26 november een hennepkwekerij ontmanteld. Op de zolder van een woning trof de Hermandad 225 hennepplanten aan. Daarnaast was er […]
  • Vrijspraak voor Cappadocia-medewerkers voor hennepplantage26 juli 2018 Vrijspraak voor Cappadocia-medewerkers voor hennepplantage Eigenaar Dervis S. (51) en zijn schoonzoon Gökhan Ö. (33) uit zijn vrijgesproken van het runnen van een hennepplantage boven hun pizzeria Cappadocia. Drie Twentse rechters vinden niet […]
  • Meer wietkwekerijen opgerold in Goor23 februari 2017 Meer wietkwekerijen opgerold in Goor In Goor zijn in 2016 meer hennepkwekerijen opgespoord dan in de jaren ervoor. Wim van der Werff van netbeheerder Cogas zegt op de site van RTV Oost dat dat komt door een meer preventieve […]