Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen

Bij de appartementen boven een shoarmazaak in het Goorse centrum is in alle vroegte van de dinsdagochtend een politie-inval geweest. In de ruimtes boven het etablissement aan de Grotestraat bevond zich een hennepkwekerij, die de politie na tips en aanvullend onderzoek  op het spoor is gekomen. Er zijn vier aanhoudingen verricht. De politie is nog bezig de hennepkwekerij te ontruimen.

UPDATE: De uitbaters van de horecagelegenheid geven per mail aan de redactie aan, niets met de huurwoningen erboven van doen te hebben.

UPDATE 2: De politie heeft 850 planten aangetroffen, waarvan een deel al geoogst was. De actie maakte deel uit van een regionale actie tegen een wietbende. Ook in Eibergen en Enschede waren dinsdag invallen.

hennepcappa2

Gerelateerde berichten

  • Hennepkwekerij in Pieter Langendijkstraat ontmanteld27 november 2018 Hennepkwekerij in Pieter Langendijkstraat ontmanteld In de Goorse Pieter Langendijkstraat is maandagmiddag 26 november een hennepkwekerij ontmanteld. Op de zolder van een woning trof de Hermandad 225 hennepplanten aan. Daarnaast was er […]
  • Hennepkwekerij in de Irisstraat ontmanteld27 september 2018 Hennepkwekerij in de Irisstraat ontmanteld De politie heeft vanochtend een wietkwekerij ontmanteld in de Goorse Irisstraat. Het is niet duidelijk om hoeveel wietplanten het in dit geval gaat. De apparatuur en planten zijn in […]
  • Vrijspraak voor Cappadocia-medewerkers voor hennepplantage26 juli 2018 Vrijspraak voor Cappadocia-medewerkers voor hennepplantage Eigenaar Dervis S. (51) en zijn schoonzoon Gökhan Ö. (33) uit zijn vrijgesproken van het runnen van een hennepplantage boven hun pizzeria Cappadocia. Drie Twentse rechters vinden niet […]
  • Hennepkwekerij ontmanteld aan de Wijnkamp14 maart 2018 Hennepkwekerij ontmanteld aan de Wijnkamp Naar nu blijkt is vorige week woensdag een hennepkwekerij ontmanteld in De Wijnkamp. De politie viel rond 17.30 uur het pand in waar ruim honderd planten werden aangetroffen. Deze planten […]
  • Meer wietkwekerijen opgerold in Goor23 februari 2017 Meer wietkwekerijen opgerold in Goor In Goor zijn in 2016 meer hennepkwekerijen opgespoord dan in de jaren ervoor. Wim van der Werff van netbeheerder Cogas zegt op de site van RTV Oost dat dat komt door een meer preventieve […]