Open repetitie PeePeetjes

Kinderkoor De PeePeetjes houdt morgenmiddag, vrijdag 8 april een open repetitie. Het koor, dat al 50 jaar bestaat, heeft inmiddels een divers repertoire en kan nog jonge enthousiaste leden gebruiken. Iedereen mag meezingen en mee dansen van 16.00 uur topt 16.45 uur. Plaats van handeling: De Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat.

Peepeetjes

Gerelateerde berichten

  • Enchanté zondag in PP-kerk7 april 2022 Enchanté zondag in PP-kerk Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van […]
  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]
  • Koor Ditis Goorus zoekt nieuwe leden9 april 2022 Koor Ditis Goorus zoekt nieuwe leden Het immer vrolijke meezingkoor Ditis Goorus is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) die het koor tijdens repetities op de donderdagavonden en tijdens optredens kan ondersteunen. […]
  • Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube23 december 2021 Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te […]
  • Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start26 augustus 2021 Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start Na een lange 'koorloze' coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft […]