GFC kan genadeklap uit delen

GFC kan morgen in het uitduel met ’t Centrum aan alle onzekerheid een einde maken door met een driepunter terug te keren. De formatie van trainer Romano Lammertink is de nummer 10 van de ranglijst en heeft nu 8 punten meer dan de EmschedeĆ«rs die 11e staan. Die plek verplicht aan het einde van de competitie tot nacompetitie. Bij GFC is Kevin Heuvelink nog niet fit genoeg om aan de wedstrijd te beginnen en neemt daarom eerst plaats op de bank. Hector heeft de focus op de nacompetitie voor promotie en ontvangt morgen Enschedese Boys.

logosgoorseclubs1

Bij de groen witten keert Cristian Haverslag terug in de basis maar is Michael Reijnenberg geschorst. Koploper Twenthe speelt op het eigen kunstgras tegen Barbaros. Keeper Wouter Bekhuis is er nog niet vanwege een kniekwetsuur. Mark Nijland, vorige week geschorst in het met 1-5 gewonnen duel tegen Markelo is er wel weer bij. Dat geldt ook voor trainer Michel Mensink die vorige week ontbrak om bij de bevalling van zijn vrouw te zijn. Mensink werd vader van een dochter.

Gerelateerde berichten

  • Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders4 april 2016 Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders Een oplettende lezer attendeerde de redactie op een bijzonder feitje uit het afgelopen voetbalweekeinde. Daarin wonnen alle drie Goorse clubs en deden uitstekende zaken op de ranglijst. […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Twenthe zonder Nijland in Hofderby23 januari 2016 Twenthe zonder Nijland in Hofderby "Met name voorin moet ik wat kunst en vliegwerk toepassen" zegt trainer Michiel Mensink van vv Twenthe. De koploper in de vierde klasse B opent morgen de tweede seizoenshelft met de […]
  • Twenthe doet uitstekende zaken in Lonneker11 oktober 2015 Twenthe doet uitstekende zaken in Lonneker Twenthe profileert zich steeds nadrukkelijker als een van de titelkandidaten in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Michel Mensink won vandaag in een waar doelpuntenfestijn met 3-5 […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]