Twenthe wint eenvoudig van Barbaros

Op `t Piepwillem deed Twenthe vanmiddag goede zaken. De koploper in de vierde klasse B wist met 4-1 van Barbaros te winnen. In een gelijkopgaande eerste helft kwam Twenthe kort voor rust op voorsprong door een fraaie treffer vanaf de zestien door Jeffrey Asbroek. Niet veel later soleerde diezelfde Asbroek vanaf de middellijn door de Hengelose achterhoede en liet de keeper met een fraai schot kansloos waardoor Twenthe met een 2-0 voorsporng aan de thee kon.

Twenthebarbaros1

Binnen een minuut na rust scoorde Lummen de 3-0 en was het verzet van Barbaros gebroken. De gasten kwamen niet meer in het spel voor en moesten lijdzaam toezien hoe Jasper Groothuis op aangeven van Mark Nijland halverwege de 4-0 binnen tikte. Net voor het eindsignaal scoorde Barbaros nog een goaltje voor de eer. Hiermee heeft Twenthe de kans op de titel nog geheel in eigen hand. Na een vrij weekend mogen de Goorse tricolores over twee weken thuis aan de bak tegen directe concurrent Sportclub Enschede.