Twenthe weet opnieuw niet te winnen

Twenthe heeft de valse start van de competitie nog geen halt kunnen toeroepen. De ploeg van trainer Henk Veldhuis verloor zondag kansloos bij Koninklijke UD (foto), een van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. In Deventer werd het 3-0. Twenthe gaf in het tweede bedrijf in een tijdsbestek van 15 minuten drie treffers weg. Bij Twenthe ontbraken Roy Vrielink, Michel Boom en Stephan Mellegers. Twenthe is door de nederlaag afgezakt naar de laatste plaats in de tweede klasse J.

Twenthe, dat nog niet weet te imponeren dit seizoen, speelde in het eerste bedrijf alleraardigst. De ploeg kreeg kansen en wist de gastheer uit Deventer terug te dringen. Aanvaller Mark Nijland kreeg een aantal mogelijkheden, maar de topscorer van afgelopen seizoen ontbeerde het geluk in de afronding. Koninklijke UD, dat jarenlang in de Hoofdklasse acteerde, kon daar met veel jonge spelers weinig tegen over stellen.

Na de hervatting viel Twenthe, waar Myron Wolterink in de basis begon, ver weg. De ploeg gaf in tien minuten tijd kinderlijk eenvoudig drie treffers weg. Bij de tegengoals zag met name de defensie er slordig uit. De Deventer ploeg kwam daarna niet meer in de problemen. Twenthe miste de stootkracht om wat te forceren. Veldhuis probeerde het nog wel met een aantal wissels, maar ook zij konden het tij niet keren.

Door de nederlaag zakt Twenthe naar de laatste plaats. Omdat Wijhe’92 een punt pakte staan de Tricolores alleen met 0 punten onderaan. 

Gerelateerde berichten

  • Vraagprijs huizen daalt flink in Goor10 januari 2013 Vraagprijs huizen daalt flink in Goor De vraagprijzen van huizen zijn in Goor de afgelopen jaren scherp verlaagd. Sinds begin 2008 is de vraagprijs van een huis gemiddeld 18,79 procent gedaald in Goor, blijkt uit onderzoek van […]
  • Elastiekenkoers groeit door17 december 2012 Elastiekenkoers groeit door De vorig jaar gestarte elastiekenkoers krijgt een vervolg met in het komende jaar maar liefst 100 deelnemers. Vorig jaar waren dat er 35. Initiatiefnemer Martin Hammer organiseerde de […]
  • Wees welkom bij extra koopzondag16 september 2011 Wees welkom bij extra koopzondag De winkeliers organiseren dit weekeinde een speciale koopzondag in het Goorse centrum. Onder de titel 'Welkom in Goor' willen de ondernemers laten zien dat Goor wel degelijk een rijke […]
  • de waerdenborch10 december 2012 Schoolverzuim blijft gelijk in de Hof Het aantal verzuimmeldingen in het afgelopen schooljaar is nagenoeg gelijk gebleven met het voorgaande schooljaar. In het verslag worden het aantal en de aard van de meldingen beschreven […]
  • logognkl3 september 2013 Goorsnieuws in een nieuw jasje Goorsnieuws.nl gaat vernieuwen. Binnen een aantal weken zal de nieuwssite 'Voor en door Goor' een andere, frissere look krijgen. Ook wordt de site door de technische mensen voorzien van […]