Hector klopt ook Enschedese Boys

Hector heeft vanmiddag een flinke stap gezet in de richting van nacompetitievoetbal om promotie naar de derde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra won in eigen huis met 2-0 van Enschedese Boys en zag de concurrent om de derde plaats, Emos, verliezen van Sportclub Enschede. Daardoor is het gat gegroeid naar 5 punten met nog vier duels voor de boeg. Hector speelde zeker niet zijn beste wedstrijd en speelde een gezapige eerste helft met enkel mogelijkheden voor Cristian Haverslag en Marinus Wolters. Na rust maakten de groen witten wel het verschil.

Hectorenschedeseboys3Al na twee minuten in de tweede helft was het raak. Een steekpass van Haverslag bereikte Joeri Wenderman die strak voorzette op spits Marinus Wolters die vanaf rechts goed binnen schoot:1-0. Twintig minuten later werd dit kunststukje herhaald toen Wenderman Lars Nobbe wegstuurde. Hij kwam dit keer met de voorzet op de Goorse goaltjesdief Marinus Wolters die tekende voor zijn tweede goal van de middag en zijn 18e seizoenstreffer. Daarmee was het verzet van Enschedese Boys gebroken en kon Hector de wedstrijd uitspelen. “Het was zeker niet goed vandaag” aldus trainer Mark Dijkstra. “Maar als je ook slechte wedstrijden wint kun je eind komen. We hebben een gat geslagen en we mogen het nu eigenlijk niet meer weggeven. We kunnen de derde periode rechtstreeks nog pakken (13 punten uit 5 duels red.) en als we derde blijven is het ook goed.” Volgende week komt Hector niet in actie. Over twee weken wacht voor Hector de Hofderby tegen Sportclub Markelo.

MarinuswolterstweeMarinus Wolters scoorde twee keer en staat nu al op 18 competitiegoals

Hectorenschedeseboys2

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik1 mei 2016 Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik Hector speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen het laaggeklasseerde Barbaros maar is toch een stap dichterbij de nacompetitie gekomen. Concurrent Emos speelde, in de strijd om plek drie, […]
  • GFC boekt cruciale zege28 maart 2016 GFC boekt cruciale zege Een cruciale zege voor GFC in de strijd om nacompetitie-voetbal te ontlopen vandaag. De rood zwarten klopten op eigen veld Enschedese Boys en zijn, na de zege in de derby op Twenthe vorige […]
  • Hector speelt gelijk in Markelo30 oktober 2016 Hector speelt gelijk in Markelo Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name […]
  • Hector blijft steken op 2-2 bij hekkensluiter13 maart 2016 Hector blijft steken op 2-2 bij hekkensluiter Hector is er niet in geslaagd om met een driepunter terug te keren in Goor. Het uitduel tegen hekkensluiter Neede werd met 2-2 gelijk gespeeld. De groen witten kwamen na 22 minuten op […]