Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor

De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00  en de kosten zijn € 5,–per persoon. Daar staat tegenover dat er wel prijzen zijn te winnen. Voor meer informatie kunt u bellen met Ida Olydam 06-14784749.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Doesgoor weer in het teken van de Bingo26 juni 2016 Doesgoor weer in het teken van de Bingo De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Seniorenbingo op ’t Doesgoor27 januari 2015 Seniorenbingo op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor is komende donderdag weer het decor voor de maandelijkse seniorenbingo. Er zijn fraaie prijzen te winnen voor een inschrijfbedrag van 5 euro per persoon. Koffie […]
  • Bingo Doesgoor weer op de rol26 november 2014 Bingo Doesgoor weer op de rol Wijkvoorziening ‘t Doesgoor organiseert morgen weer haar maandelijkse bingo voor senioren uit ‘t Twentse Haagje. De ballen zullen vanaf 14.00 uur weer gaan vallen. Inschrijven kost vijf […]
  • Wederom bingo op ’t Doesgoor 27 oktober 2014 Wederom bingo op ’t Doesgoor Wijkvoorziening ‘t Doesgoor organiseert komende donderdag weer haar maandelijkse bingo voor senioren uit 't Twentse Haagje. De ballen zullen vanaf 14.00 uur weer gaan vallen. Inschrijven […]
  • Bingo bij wijkvoorziening ’t Doesgoor24 september 2014 Bingo bij wijkvoorziening ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseert komende donderdag weer haar maandelijkse bingo voor senioren uit Goor. De ballen zullen vanaf 14.00 uur weer gaan vallen. Inschrijven kost vijf euro […]