Koploper Olympia deelt forse tik uit aan concurrent

De tafeltennisheren van Olympia hebben een grote stap gezet richting de titel. Directe concurrent Quick’20 werd met 8-2 aan de kant gezet door de Goorse koploper. Nu wacht nog een belangrijke wedstrijd tegen Borne voor Vitesse, de nieuwe nummer 2 van de ranglijst. Dan zal duidelijk worden of Olympia weer kan terugkeren naar de eerste klasse.

????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Titel een formaliteit voor TTV Olympia18 april 2016 Titel een formaliteit voor TTV Olympia De tafeltennisheren van Olympia zullen in de komende periode de kampioensvlag gaan hijsen. Zoveel is duidelijk na de zwaarbevochten overwinning op Borne. De tegenstander werd met 7-3 aan […]
  • Olympia zwaar onderuit in topper1 april 2019 Olympia zwaar onderuit in topper De tafeltennissers van Olympia hebben in de topper tegen koploper Blauw-Wit 4 een forse -19 nederlaag geleden. De spelers uit Almelo bleken op alle fronten sterker dan de gastheren en […]
  • Olympia blijft op titelkoers23 maart 2015 Olympia blijft op titelkoers De tafeltennissers van Olympia blijven op koers voor het kampioenschap in de tweede klasse. De Goorse ploeg klopte de nummer 3, Vitesse, in Hengelo met 7-3 maar zag concurrent Quick, toch […]
  • Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd15 oktober 2018 Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia boekten een belangrijke 6-4 overwinning op De Trefhoek in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse C. Johan Trusschel, Wilko Busschers en invaller […]
  • Olympia 1 is titelkandidaat maar kan ook nog degraderen29 oktober 2018 Olympia 1 is titelkandidaat maar kan ook nog degraderen Het is ongemeen spannend in de eerste klasse c van de afdeling Oost waarin de tafeltennissers van Olympia goede zaken deden in de strijd om de titel. In eigen huis werd De Trefhoek met 6-4 […]