Café Spek vijf dagen in de week open

Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café van de Goorse uitbaatster Hilde Versteegen van woensdag tot en met zondag geopend. Er komt ook een biljart in het café te staan en het is de bedoeling om ook biljartteams aan de competitie mee te laten doen. Ook dartteams zijn welkom aan de Hengevelderstraat, aldus het bericht op de Facebooksite van het nog jonge café. Het café zat, nadat Bertus en Truus Leferink stopten met café B&T een aantal jaren dicht. Daarna kocht Versteegen het horecapand.

Cafespek1

 

Gerelateerde berichten

  • Kimmels wint biljarttoernooi Spek12 mei 2019 Kimmels wint biljarttoernooi Spek Henri Kimmels is de winnaar geworden van het eerste biljarttoernooi bij Café Spek. De Gorenaar versloeg in de finale Ismaël Gögen en ging er met de grootste vleesschotel en de grote […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Vragen over sluitingstijden Jumbo20 april 2017 Vragen over sluitingstijden Jumbo Er is commotie ontstaan over de sluitingstijden van supermarkten in Goor. De PvdA-fractie stelde vragen over de plaatselijke Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan die zich daar niet aan zou […]
  • De Baronie in voormalig verloskundigenpraktijk2 februari 2016 De Baronie in voormalig verloskundigenpraktijk In het pand aan de Grotestraat 106 komt een winkel met zogenoemde fournituren (naaiartikelen), woonaccesoires,  hobbymaterialen en wol. De Goorse Renate Versteegen meldt op haar […]