Goorse zwemmers in actie tijdens Swim Cup

Koen Brummelaar en Mathilde Stolmeijer uit Goor kunnen met genoegen terugkijken op het afgelopen zwemweekend. De zwemtalenten, die uitkomen voor de Dinkel, acteerden met de beste zwemmers van het land tijdens de Swim Cup in Eindhoven. Brummelaar zwom twee keer in de C-finale (200m rugslag & 200m vlinderslag). Hij viel niet in de prijzen, maar liet wel tijdsverbeteringen zien. Mathilde zwom een keer in de C-finale (100m rugslag) en in de B-finale (200m rugslag). Op de 200 meter rugslag zwom Mathilde een clubrecord.Foto Mathide Stolmeijer

Gerelateerde berichten

  • Brummelaar en Stolmeijer op weg naar NK14 maart 2016 Brummelaar en Stolmeijer op weg naar NK Goors succes in het water. De Goorse zwemtalenten Koen Brummelaar (16) en Mathilde Stolmeijer (14) strijden aan het eind van het zwemseizoen in de finaleronde om de landstitel in de […]
  • Twenthe-Emos 2-0, Neede-GFC 0-129 november 2015 Twenthe-Emos 2-0, Neede-GFC 0-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de 4e klasse B: vv Twenthe- Emos   2-0   (Doelpunten Twenthe: Wouter Leusink en Koen Morsink: penalty) Sc Neede - GFC     0-1 (Doelpunt GFC: […]
  • justinezwanenburg23 december 2013 Halve Sarah voor Justine van Zwanenburg Een heuglijke dag voor Justine van Zwanenburg, ze is 25 jaar geworden! De enthousiaste Kruidvat-medewerkster werd door haar vriend(inn)engroep verrast met een halve Sarah in de versierde […]
  • Hector spaart 103 kilo bierdoppen22 juni 2009 Hector spaart 103 kilo bierdoppen Met het inleveren van maar liefst 103 kilo bierdoppen heeft sv Hector 10 nieuwe wedstrijdballen en 16 trainingsballen in de wacht gesleept. De laatste maanden spaarden de leden van de club […]
  • Laariekoek viert Dierendag3 oktober 2009 Laariekoek viert Dierendag Bij Peuterspeelzaal Laariekoek stond de afgelopen week alles in het teken van wereld Dierendag. Kinderen werden geschminkt, dieren werden in elkaar geknutseld en als klapper op de vuurpijl […]