Ukken Snuffeldagen bij GFC

Jongens en meisjes van 4 tot en met 7 jaar zijn komende zaterdag (16 april) en volgende week zaterdag (23 april) welkom op sportpark Heeckeren om kennis te maken met de voetbalsport en GFC. De inloopochtend begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Wie het leuk vindt om te blijven voetballen kan lid worden komt dan in één van de teams in de zogenoemde Ukken Champions League. Die trainen aan het eind van de woensdagmiddag en spelen op zaterdagochtend hun wedstrijdjes.

Ukkengfc

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Ukken Snuffeldagen bij GFC27 augustus 2020 Ukken Snuffeldagen bij GFC Komende- en volgende week zaterdag zijn er de Ukken-Snuffeldfagen bij voetbalvereniging GFC. Die is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar. De Ukken van GFC voetballen twee keer […]
  • Voetbal voor de allerkleinsten19 maart 2015 Voetbal voor de allerkleinsten De jeugd heeft de toekomst en je kunt niet vroeg genoeg beginnen. In dat kader organiseren zowel GFC, Twenthe als Hector zaterdag open trainingen voor de allerkleinsten. Bij GFC is, […]
  • Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente7 juni 2017 Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC - FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien […]
  • Winterkampioenen…26 november 2016 Winterkampioenen… De eerste platte kar met voetbalkampioenen is op de laatste zaterdag van november alweer door de Goorse straten gegaan. De pupillen van GFC jo9 5 (F5) werd vanmorgen kampioen in de zesde […]