Hotel Herikerberg failliet

Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. De eigenaresse is ook persoonlijk bankroet verklaard. Op de site van RTV Oost staat te lezen dat het bedrijf in zwaar weer is gekomen door een debiteur die niet aan zijn verplichtingen voldoet. Het hotel blijft voorlopig wel geopend. Het personeel, zo’n twintig werknemers, heeft toegezegd te willen doorwerken. Curator Wouter Weenink van van der Hel Advocaten uit Almelo gaat op zoek naar een geschikte overnamekandidaat.

Hotelherikerberg1

Gerelateerde berichten

  • Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet8 december 2021 Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet Met het faillissement van vleesverwerker Nijland Food is er opnieuw een groot Goors bedrijf dat het loodje legt. Vorige week werd machinefabriek Bauhuis, op een steenworp afstand van […]
  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Hotel Herikerberg vindt in jonge Brandriet nieuwe exploitant19 mei 2016 Hotel Herikerberg vindt in jonge Brandriet nieuwe exploitant Daniël Brandriet wordt, samen met zijn vriendin Annemarie ten Broeke de nieuwe exploitant van Hotel Herikerberg. Daniël Brandriet is de zoon van eigenaar Guus Brandriet en heeft de […]
  • Dertig medewerkers toch werkloos na doorstart Nijland Food6 januari 2022 Dertig medewerkers toch werkloos na doorstart Nijland Food Schouten Europe dat eind december het failliete Nijland Food uit Goor overnam, gaat toch niet door met alle 80 medewerkers die daar voor het bankroet werkten. Aanvankelijk gaf Schouten […]
  • Schouten Europe neemt Nijland Food over29 december 2021 Schouten Europe neemt Nijland Food over Schouten Europe gaat het failliete Nijland Food overnemen, zo meldt TC/Tubantia. Het bedrijf uit het Brabantse Giessen gaat in Goor alleen nog vegetarische producten maken en stopt met de […]