Hotel Herikerberg failliet

Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. De eigenaresse is ook persoonlijk bankroet verklaard. Op de site van RTV Oost staat te lezen dat het bedrijf in zwaar weer is gekomen door een debiteur die niet aan zijn verplichtingen voldoet. Het hotel blijft voorlopig wel geopend. Het personeel, zo’n twintig werknemers, heeft toegezegd te willen doorwerken. Curator Wouter Weenink van van der Hel Advocaten uit Almelo gaat op zoek naar een geschikte overnamekandidaat.

Hotelherikerberg1

Gerelateerde berichten

  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Hotel Herikerberg vindt in jonge Brandriet nieuwe exploitant19 mei 2016 Hotel Herikerberg vindt in jonge Brandriet nieuwe exploitant Daniël Brandriet wordt, samen met zijn vriendin Annemarie ten Broeke de nieuwe exploitant van Hotel Herikerberg. Daniël Brandriet is de zoon van eigenaar Guus Brandriet en heeft de […]
  • Van hotel na twee branden tot landhuishotel…7 februari 2021 Van hotel na twee branden tot landhuishotel… Landhuishotel Herikerberg bestaat deze week 20 jaar maar de oorspronkelijke geschiedenis van Hotel Herikerberg begint al in 1920 toen het werd geopend voor 'hotelgasten en passanten'. […]
  • Faillissement Westenbrink afgewend7 december 2020 Faillissement Westenbrink afgewend Het faillissement van het bekende Goorse bedrijf Westenbrink Installaties is alsnog afgewend. Dat zegt directeur/eigenaar Geert Jan Westenbrink (foto) in een schrijven aan deze site. […]
  • Faillissement Westenbrink Installaties2 december 2020 Faillissement Westenbrink Installaties Westenbrink Installaties (voorheen Westenbrink Electro) is failliet verklaard. Dat meldt de regionale omroep RTV Oost. Waardoor het door de rechtbank uitgesproken faillissement is […]