Linie Toet en Willie Bouwmeester 65 jaar bij Onze Stem

Lini Toet-Woolderink en Willy Bouwmeester-Steunenberg zijn tijdens de jaarvergadering van de Zang en Oratoriumvereniging Onze Stem gehuldigd voor 65 jaar lidmaatschap. Ze kwamen beiden in lang vervlogen tijden met hun moeders mee naar het ‘grote’ koor toen ze te oud voor het kinderkoor en zijn nooit meer weggegaan. Ze hebben niet alleen de vocale kwaliteiten ingezet maar beiden ook bestuursfuncties bekleed. Naast het diamanten duo nam Rini Reilink tijdens de jaarvergadering afscheid. Dit na 41 jaar trouwe dienst in het bestuur van de zangvereniging. De drie dames kregen een speld en een oorkonde van de Koninklijke Bond van Zang- en Oratoriumverenigingen in Nederland (KBZON). Voorzitter Jos Raemaekers kwam daarvoor speciaal uit Eindhoven om deze uit te reiken. Er waren ook bloemen en een bon Wille Koebrugge voor haar 25 jaar steunend lidmaatschap. De opengevallen bestuursfuncties bij Onze Stem worden opgevuld door Jantien Martens en Marjolein Schonewille.

OnzeStemjub2016vlnr: Willy Koebrugge, Rini Reilink en Lini Toet

Gerelateerde berichten

  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Onze Stem bestaat 90 jaar13 oktober 2014 Onze Stem bestaat 90 jaar Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van […]
  • Willy en Lini 70 jaar Onze Stem11 mei 2020 Willy en Lini 70 jaar Onze Stem Twee leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn afgelopen week verrast met bloemen omdat ze 70 jaar lid zijn van het koor. De dames Lini Toet en Willy Bouwmeester werden in […]
  • ‘Waterschap vernielt oevers en dupeert fauna’23 juli 2015 ‘Waterschap vernielt oevers en dupeert fauna’ Het waterschap Vechtstromen neemt het niet zo nauw met de bescherming van het eigen natuurontwikkelingsgebied in Goor en omgeving. Dat stelt de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester die […]