Druk programma Filmhuis Alleman

Een dubbel programma in Filmhuis Alleman. De Goorse bios draait dinsdag in de middag voor de kinderen Stuart Little II. In de pauze is er gratis drankje voor de bezoekers. In de avond wordt La Tête Haute vertoond op het doek. Dit Franse drama uit 2015 begint om 20.00 uur.

20160426 La Tête Haute d.d.26-04-2016

Gerelateerde berichten

  • Nieuw seizoen Filmhuis Alleman29 september 2017 Nieuw seizoen Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is ook terug van zomerreces. De Goorse bios start dinsdag met een nieuw seizoen. De primeur is voor La La Land. Een film bekroond met zes Oscars. De aanvang is om 20.00 […]
  • Suffragette te zien in Alleman2 maart 2017 Suffragette te zien in Alleman Filmhuis Alleman vertolkt dinsdag de film Suffragette. De Goorse bios opent om 20.00 uur de deuren voor de film die het verhaal vertelt over drama van Sarah Gavron. Bekijk hier de […]
  • Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman26 april 2017 Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman Ook in de maand mei opent filmhuis Alleman gewoon haar deuren. Dinsdag is de speelfilm Der Staat gegen Fritz Bauer te zien. Dit biografisch drama uit 2015 komt van de hand van Lars Kraume. […]
  • Filmhuis Alleman draait Room9 november 2016 Filmhuis Alleman draait Room Filmhuis Alleman loopt richting het einde van het seizoen. Toch kunnen filmliefhebbers komende dinsdag weer genieten van een drama. De film Room uit 2015 wordt vertoond. Room vertelt het […]
  • Alleman draait Still Life1 februari 2016 Alleman draait Still Life Filmhuis Alleman opent vanavond weer haar deuren. In de lokale bios wordt de film Still Life vertoond. Het humoristische drama vertelt het verhaal over een gemeenteambtenaar die […]