Rob Kemper nieuwe trainer GFC 2

Rob Kemper is de nieuwe trainer van het tweede elftal van GFC. De 32-jarige Gorenaar volgt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen Ronnie Boers op die de nieuwe trainer-coach wordt van het tweede team van Sportclub Markelo. Kemper is dit seizoen nog teammanager van de vrouwen van FC Twente. Daar begon hij enkele jaren geleden als video-analist. In totaal maakte de Gorenaar drie keer het kampioenschap van Nederland mee met de FC Twente-vrouwen. Rob Kemper behaalde gisteren zijn diploma Trainer-Coach 3 waardoor hij nu ook bevoegd is om standaardelftallen (1e teams) te trainen tot en met de vierde klasse.

Robkemper1

Gerelateerde berichten

  • Lammertink nog een jaar trainer bij GFC11 december 2017 Lammertink nog een jaar trainer bij GFC Romano Lammertink heeft vanavond zijn contract bij GFC met één jaar verlengd. De Goorse oefenmeester is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij de club waar hij zelf ook lang in het eerste […]
  • Eeftink weg als trainer van Berkum30 januari 2017 Eeftink weg als trainer van Berkum Frank Eeftink stopt na dit voetbalseizoen als trainer van het tweede elftal van Berkum. De Goorse oefenmeester wil als coach hogerop wil en hoopt een eerste elftal onder zijn hoede te […]
  • Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen…27 april 2019 Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen… De FC Twente-vrouwen werden gisteren in een zinderend slot van de wedstrijd tegen PSV, kampioen van Nederland. De 2-3 die in 'dying seconds' viel bleek genoeg omdat concurrent Ajax punten […]
  • Dijkstra weg bij Hector8 november 2019 Dijkstra weg bij Hector Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op 't Doesgoor en is daarmee de langstzittende […]
  • Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht27 november 2017 Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht Michiel Mensink is volgend jaar de hoofdtrainer van Avanti Wilskracht in Glanerbrug. De huidige oefenmeester van vv Twenthe gaf eerder aan na 4 seizoenen de Goorse derdeklasser te gaan […]