Taarten maken voor Goorse mama’s

De Jumbo-supermarkt biedt de kleine bakkertjes van Goor de mogelijkheid om taarten te maken voor moederdag. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn zaterdag uitgenodigd om in de supermarkt aan de van Kollaan de lekkernijen op hun eigen wijze te bereiden en te versieren. Jumbo Goor heeft 300 taarten beschikbaar en vraagt daarom om per gezin één taart te fabriceren. Papa’s, oma’s en opa’s worden ook uitgenodigd om mee te helpen. Er kan met tien mensen tegelijk aan een taart worden gewerkt. De werkzaamheden starten om 10.00 uur en gaan door tot 16.00 uur.

  

Gerelateerde berichten

  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Plannen voor markt naar centrum23 juni 2010 Plannen voor markt naar centrum Als er uiteindelijk een autovrij centrum is het een goed plan om de markt te verplaatsen naar het stadshart. Dat idee is geopperd in een peiling van het door de gemeente […]
  • Berner Sennen gevonden op Julianaplein10 juni 2012 Berner Sennen gevonden op Julianaplein Vanochtend is op het Julianaplein in Goor een loslopende Berner Sennen gevonden. Hij liep daar alleen rond en is naar De Breborgh in Bentelo gebracht.
  • De laatste uren van een ‘Roomse’ grasmat11 juni 2009 De laatste uren van een ‘Roomse’ grasmat De werkzaamheden aan het hoofdveld van vv Twenthe zijn officieel in gang gezet. De grasmat wordt er op dit moment vakkundig uitgehaald. Deze zomer verrijst op sportpark ’t Piepwillemke een […]
  • Harde conclusies treinongeluk Stavoren13 september 2011 Harde conclusies treinongeluk Stavoren Het treinongeval, waarbij vorig jaar de Goorse machinist Ten Kate betrokken was, is het gevolg van gebrek aan aandacht voor de risico's voor de veiligheid. De Onderzoeksraad voor […]