Kinderopvang ook komende jaren op ‘t Doesgoor

De kinderopvang op sportpark ‘t Doesgoor is ook voor de komende jaren gegarandeerd. De Stichting Kinderopvang Hof van Twente die begin dit jaar jaar het failliete De Triangel over nam, heeft met sv Hector een langjarige overeenkomst gesloten om de samenwerking voort te zetten. Het is de bedoeling om de activiteiten op het gebied van buitenschoolse opvang verder uit te breiden. De stichting heeft op doordeweekse dagen de beschikking over de kantine van korfbalvereniging Phenix en organiseert op de velden diverse sportieve activiteiten. Onlangs werd ook met de Albatros een overeenkomst gesloten voor de opvang van baby’s en peuters nadat het gebouw in de Rozenstraat na het faillissement moest worden verlaten. Dat is nu overgenomen door concurrent Kindercentrum.nl. Daarnaast zitten in Goor ook nog SKE aan de Roerdompstraat en de kleinschalige buitenschoolse opvanglocatie Pipi Langkous aan de Haaksbergerweg.

Doesgoorinstuif