Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma

Cabaretière Nathalie Baartman kwam vanavond om kwart voor negen met de nieuwe theaterbrochures van De Reggehof per fiets de foyer van het theater in rijden en zong in een volle foyer een lied over haar Goorse verleden. Ooit had de Bornse een vrijer in het Twentse Haagje die ze immer per fiets bezocht. Voorafgaand aan dit nummer met de toepasselijke titel ‘De Goorse man’ zong popkoor Top.NL en nadien was er een toelichting op het programma dat ten opzichte van de laatste jaren een flinke boost heeft gekregen met een aantal fameuze blikvangers én elke maand een ‘staande’ voorstelling.

BaartmanzingtNathalie Baartman zingt over haar Goorse liefde

Volgens directeur Ruut te Velthuis het gevolg van tijdig boeken en een hoge gun-factor van het theater bij de diverse artiesten en impressario. Zo is Karin Bloemen voor het eerst in Goor te zien en komt ook Voetbal Insite-icoon Johan Derksen met een Gouwe Ouwe muziekshow. De eerste exemplaren werden uitgereikt aan Apollo-dirigent Carl Wittrock, Top.nl-voorman Floor van Erp en Mireille Reef van accordeonvereniging KNA die gezamenlijk zes keer in het programmaboekje staan.

Viertalbrochure

Naast de zes staande voorstellingen kent het nieuwe theaterprogramma veertien cabaretshows, vier klassieke avonden en drie kindervoorstellingen. Daarnaast is ook drie keer een literaire gast geboekt en zijn er twee toneelstukken te zien. The Dutch Eagles openen op 1 oktober het nieuwe theaterseizoen dat, voor wat betreft de voorstellingen in de grote theaterzaal, wordt afgesloten door Karin Bloemen op vrijdag 9 april 2017 met haar programma ‘Volle bloei.  Opvallend is ook de terugkeer van populaire Ashton Brothers. De muzikale acrobaten zijn begin volgend jaar, op vrijdag 13 januari in Goor te bewonderen. Op cabaretgebied zijn er bekende namen gestrikt als Ali B., Pieter Derks, Sarah Kroos en Erik van Muiswinkel. Ook in het oog springend is de voorstelling ‘Man wil trap op met lampje’ van Harry Piekema op 5 november aanstaande. Piekema werd bekend als de sullige bedrijfsleider in de reclamespotjes van Albert Heijn.

Harriepiekema

Bij de staande voorstellingen is Johan Derksen één van de grote trekkers. De anchor-man van Voetbal Insite is een groot muziekliefhebber en toert met de ‘Pioniers van de Nederpop’ door het land. Dat is een band die is samengesteld uit leden van legendarische bands als The Golden Earrings, The Shoes en The Motions en spelen muziek uit de jaren ’60 en ’70. Voor het jongere publiek is O’G3NE geboekt. De drie zussen wonnen in 2014 The Voice of Holland met unieke meerstemmige zang. Zij zijn te gast op zaterdag 4 februari 2017. Ook keert Hans Liberg terug op de Goorse planken. De humoristische pianovirtuoos brengt op 16 december aanstaande de show ‘Tralala voor iedereen’.

JohanderksenJohan Derksen komt met een Gouwe Ouwe muziekvoorstelling

Op zaterdag 21 januari is er een hele bijzondere voorstelling van een beroemdheid wiens naam nog niet kan worden prijs gegeven. Dat is in het zogenoemde Bankgiroloterij theaterweekeinde waarin iedereen in Goor voor 10 euro deze voorstelling kan bezoeken. Op last van de sponsor mag pas aan het einde van het jaar worden prijs gegeven wie er een voorstelling komt geven.

Op zondag 11 september wordt het nieuwe theaterseizoen nog eens extra onder aandacht gebracht tijdens het evenement Goor Culinair. Dan geven een diverse artiesten een voorproefje op dat wat komen gaat in het Goorse theater onder noemer ‘Proef theater’.

De nieuwe theaterbrochure, die is gemaakt in samenwerking met het Haaksbergse theater De Kappen, wordt deze week huis aan huis verspreid. In brievenbussen met de zogenoemde ‘Nee Nee-sticker’ zal geen boekje verdwijnen. Daarvoor zijn exemplaren af te halen bij De Reggehof.

Fietsmandbrochurereggehof

Gerelateerde berichten

  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]
  • Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo17 december 2016 Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo Een gelikte show, de ultieme kerstsfeer en 'winters genieten' vanavond in de Reggehof waar Apollo het programma Winter Wonderland bracht samen met het Enschedese theaterkoor Studio 65. […]