Auto-inbraken in De Wijnkamp en op De Whee

Het dievengilde is in het weekeinde weer actief geweest in het Goorse. In twee wagens werd ingebroken. In De Wijnkamp werd een bestelauto opengebroken die stond geparkeerd achter een woning. Er werd een grote hoeveelheid gereedschap gestolen. In de Pieter Langedijkstraat op De Whee werd een frontpaneel van een autoradio weggenomen uit een personenwagen. Beide diefstallen zijn gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag. Getuigen of mensen die informatie kunnen verschaffen over deze inbraken wordt verzocht te bellen met de politie: 0900-8844.

Autoinbraak1

Gerelateerde berichten

  • Poging tot inbraak in woning Weverij16 januari 2017 Poging tot inbraak in woning Weverij Dieven hebben afgelopen donderdag geprobeerd in te breken in een woning aan de Weverij. Er zijn twee donder geklede mannen gesignaleerd die, vermoedelijk met een schroevendraaier, […]
  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen31 mei 2015 Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen Een viertal auto's zijn dit weekeinde het slachtoffer geworden van inbrekers. Van personenauto's aan de Wheeweg, de Dammaten en de Klavermaten werden de zijruiten ingeslagen. Volgens de […]
  • Inbrekers aangehouden op ’t Jannink26 januari 2016 Inbrekers aangehouden op ’t Jannink Twee inbrekers zijn maandagavond aangehouden op verdenking van een inbraak in Ambt Delden. De politie kreeg om kwart voor zeven een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de […]
  • Inbrekers actief in de Heijinksweg en Gossinksweide12 juli 2020 Inbrekers actief in de Heijinksweg en Gossinksweide In een woning aan de Heijinksweg is in de afgelopen week ingebroken en zijn diverse goederen meegenomen. De bewoners waren op het moment van de inbraak op vakantie. Het huis is overhoop […]