Volgend seizoen twee dartteams Buddy’s in de eredivisie

Goor is volgend seizoen optimaal vertegenwoordigd in de eredivisie van de dartbond DVO. Gisteravond werd het zogenoemde Buddy’s 99 kampioen van de eerste divisie A door een 6-3 overwinning op Tripple Phenix in Enschede. Daardoor is de ploeg, met nog één wedstrijd voor de boeg, niet meer te achterhalen door de Buurmannetjes, ook uit Goor. Door het kampioenschap promoveren de darters van Buddy’s 99 naar de hoogste regionale klasse en ontmoeten daar de cafégenoten van Buddy’s 8 die al in de eredivisie uitkomen. De kans bestaat dat Goor volgend jaar met drie teams is vertegenwoordigd op het hoogste niveau. De Buurmannetjes, van café De Buurman, kunnen zich volgende week plaatsen voor de play offs. De kampioen, Buddy’s 99, speelt na de reguliere competitie op 21 mei nog om de algehele eerste divisie-titel van de DVO tegen de kampioen van de eerste divisie B. Bij winst volgt dan op 3 juli de landelijke titelstrijd voor eerste divisieteams.

Dartteambuddys99Buddy’s 99 met vlnr: Koen Hulshof, Erik Tijhof, John Slag, Douwe-Jan Kloppenburg, Koen Fleer en Robin Veenstra. Ronald van der Haar ontbreekt op de foto.

Gerelateerde berichten

  • Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe30 januari 2017 Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe Robin Veenstra heeft in het afgelopen weekeinde het darttoernooi van vv Twenthe op zijn naam geschreven. In een spannende finale wist hij met 4-3 te winnen van Frank Kloosterman. Deze had […]
  • Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken24 maart 2018 Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken Hij heeft er 55 jaar al een mooie hobby aan maar het genoegen van een kampioenschap heeft hem nog nooit mogen smaken. Tot deze jaargang. Biljarter Gerrit Haverkate (76) is voor het eerst […]
  • Veteranen vv Twenthe kampioen23 april 2016 Veteranen vv Twenthe kampioen De veteranen van vv Twenthe zijn gisteravond kampioen geworden in de eerste klasse voor zeven tegen zeven-teams. De Tricolores wonnen gisteravond in Hengelo de laatste drie wedstrijden. Op […]
  • Soomers verslaat Lakeside-winnaar maar sneuvelt bij laatste 32 op Dutch Open1 februari 2015 Soomers verslaat Lakeside-winnaar maar sneuvelt bij laatste 32 op Dutch Open Martijn Soomers is in de strijd om een plek in de kwartfinale op het Dutch Open in Assen uitgeschakeld. De Goorse topdarter kegelde zaterdag nog de BDO-Lake Side-winnaar Scott Mitchel uit […]
  • Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s29 december 2016 Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s Luuk Bromander is de grote winnaar geworden van het Stampottoernooi bij de Buddy's. De Goorse tiener versloeg in de eindstrijd van het jaarlijkse dartevenement routinier Frank Meijer. De […]