Beelden vrijgegeven van babyvoeding-dieven

De politie heeft vandaag beelden vrijgegeven van de twee mannen die vorige week zaterdag een grote hoeveelheid babyvoeding hebben gestolen bij de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein in Goor. Het gaat in totaal om een relatief klein bedrag van 60 euro maar de politie houdt er rekening mee dat er in meer winkels in Goor gestolen is door dit duo. Op de beelden die onder meer zijn te zien op de site van RTV Oost en in het regionale opsporingsprogramma ‘Onder de Loep’ is te zien dat de mannen vlak na elkaar binnenkomen. Eén van de twee stopt de pakken babyvoeding in een winkelmandje en niet veel later in de, waarschijnlijk geprepareerde, rugtas van de andere dader die wegloopt zonder af te rekenen. Voor de beelden klik HIER. De politie is op zoek naar de daders en naar tips die leiden naar de dieven. Bellen kan met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Dievenbabyvoeding

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Duo gefilmd na diefstal schoenen19 mei 2016 Duo gefilmd na diefstal schoenen Een man en een vrouw die drie paar schoenen hebben gestolen bij Scapino in Goor zijn gefilmd door bewakingscamera's. De beelden zijn openbaar gemaakt en uitgezonden in het programma […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Eén tip over brand Wawollie na uitzending opsporingsprogramma3 augustus 2016 Eén tip over brand Wawollie na uitzending opsporingsprogramma Er is één tip binnen gekomen over de brand bij Wawollie naar aanleiding van de uitzending van het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost. De kringloopwinkel is mogelijk aangestoken […]