Beelden vrijgegeven van babyvoeding-dieven

De politie heeft vandaag beelden vrijgegeven van de twee mannen die vorige week zaterdag een grote hoeveelheid babyvoeding hebben gestolen bij de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein in Goor. Het gaat in totaal om een relatief klein bedrag van 60 euro maar de politie houdt er rekening mee dat er in meer winkels in Goor gestolen is door dit duo. Op de beelden die onder meer zijn te zien op de site van RTV Oost en in het regionale opsporingsprogramma ‘Onder de Loep’ is te zien dat de mannen vlak na elkaar binnenkomen. Eén van de twee stopt de pakken babyvoeding in een winkelmandje en niet veel later in de, waarschijnlijk geprepareerde, rugtas van de andere dader die wegloopt zonder af te rekenen. Voor de beelden klik HIER. De politie is op zoek naar de daders en naar tips die leiden naar de dieven. Bellen kan met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Dievenbabyvoeding

Gerelateerde berichten

  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Duo gefilmd na diefstal schoenen19 mei 2016 Duo gefilmd na diefstal schoenen Een man en een vrouw die drie paar schoenen hebben gestolen bij Scapino in Goor zijn gefilmd door bewakingscamera's. De beelden zijn openbaar gemaakt en uitgezonden in het programma […]
  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn15 januari 2019 Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn Een opmerkelijke diefstal bij de Albert Heijn in Goor. Daar werd afgelopen vrijdag een sixpack bier ontvreemd. Lang kon de man echter niet genieten van zijn gerstenat, want de dorstige […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]