Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE)

Het derde elftal van sv Hector heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de districtsbeker voor recreatieteams uit de zesde en zevende klasse. De groen-witten wonnen, na een 1-0 achterstand, met 2-1 van MVV ’29 4. Die stand was bij rust al bereikt. Voor Hector scoorden Martin Olijdam en Mark Hofmeijer beiden uit een vrije trap net buiten het 16-metergebied. Het derde elftal bestaat voor een groot deel uit oud eerste elftal-spelers zoals het eerder genoemde clubicoon Martin Olydam, Willem Megens, Frank Eeftink en doelman Marcel Wansink. ook hoofdtrainer Mark Dijkstra speelt in het sterrenensemble van oud gedienden. Hector 3 speelt op 16 mei de finale tegen de winnaar van de andere halve finale tussen FC Winterswijk 13 en SVV ’91 4. Die wedstrijd wordt komende zondag gespeeld. De finale is op 16 mei op het veld van AD ’69 in Aalten. Update: Winterswijk won de andere halve finale met 6-3 en is dus de tegenstander van Hector in de finale.

Hector3mvv

Gerelateerde berichten

  • Hector-jeugd naar bekerfinales22 april 2017 Hector-jeugd naar bekerfinales Hector is met twee ploegen vertegenwoordigd tijdens de regionale bekerfinales eind mei in Haaksbergen. Vanochtend won Hector jo9-1 in de halve finale met 1-0 van het Almelose Oranje […]
  • Legendarische mijlpaal Willem Megens15 juni 2018 Legendarische mijlpaal Willem Megens Hij was ooit de begenadigde technicus op het middenveld van het roemruchte Hector in de tweede klasse en tegenwoordig het 'dreh und angelpunkt' van het derde, trainer van de A1 en […]
  • Megens rapporteur beladen derby30 april 2015 Megens rapporteur beladen derby Willem Megens is komende zondag de rapporteur bij de laatste Goorse voetbalderby van dit seizoen. De voormalig speler van Hector 1 en daarvoor Twenthe 1, kende zijn glorieperiode in het […]
  • Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi16 oktober 2017 Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi Het Hofteam zit volgende week dinsdag in een poule met Borussia Dortmund, FC Utrecht en Sparta Rotterdam tijdens het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder 15 jaar bij GFC. In het […]
  • Hector overklast FC Aramea: 4-111 december 2016 Hector overklast FC Aramea: 4-1 Een prachtige middag voor sv Hector. De groen witten zorgden voor een verrassing door het Enschedese FC Aramea met maar liefst 4-1 te kloppen. Bij rust was het 3-1 voor de ploeg van […]