Hupsakee en de Goorse Koningsspelen

Een feestelijk opmars naar de voorjaarsvakantie voor de Goorse basisschooljeugd. Na een lekker ontbijt in de eigen klas waren er de Koningsspelen die overal begon met het zingen en dansen van De Hupsakee, het Koningsspelenlied van dit jaar. Filmmaker Stephan Kuipers filmde Heeckerenschool de kinderen tijdens deze opening en plaatste een filmpje op het wereldwijde web dat HIER te bekijken is. Op sportpark ’t Doesgoor waren veruit de meeste kinderen samen voor de sport en spelochtend. Meer dan 500 kinderen van De Puntdak, De Wiekslag en De Albatros kwamen daar samen. Daar was ook fotograaf Patrick ter Elst die onderstaande prenten schoot. Ook op het Gijmink en de Constantijnschool uiteraard veel in oranje gestoken kinderen die genoten van de Koningsspelen die onder goede weersomstandigheden werden gehouden.

Koningsspelen6

Koningsspelen1

Koningsspelen2

Koningsspelen3

Koningsspelen4

Koningspelen10

Koningsspelen11

Koningsspelen6

Koningsspelen7

Koningsspelen13

Koningsspelen14

Gerelateerde berichten

  • Stralend weer bij Koningsspelen20 april 2018 Stralend weer bij Koningsspelen De omstandigheden waren uitstekend en dus was de stemming opperbest. Vandaag waren ook in Goor, in aanloop naar Koningsdag volgende week, de Koningsspelen voor alle basisschoolleerlingen. […]
  • Woningsspelen op ’t Gijmink…25 april 2020 Woningsspelen op ’t Gijmink… De leerlingen van ODS 't Gijmink zouden gisteren evenals de andere Goorse basisscholen zich kunnen uitleven tijdens de Koningsspelen maar het Corona-virus gooide ook hier roet in het […]
  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Oranje Boven…24 april 2015 Oranje Boven… Een mooie prent vanaf het balkon van de nieuwe Gijminkschool. Vandaag is Oranje de kleur en dat mag zo blijven tot en met komende maandag als de tweede Koningsdag wordt gevierd. Vandaag […]
  • Gezamenlijke Open Dag Hector en Phenix14 augustus 2015 Gezamenlijke Open Dag Hector en Phenix Sportpark 't Doesgoor is morgen tussen 10.00 uur en 13.00 uur het decor voor de jaarlijkse Open Dag van Hector. Die wordt voor de tweede keer in successie georganiseerd in samenwerking met […]