Open hockeyclinic bij GMHC

De Goorse Mixed Hockey Club organiseert op zaterdag 14 mei een open dag voor aspirant-leden. Voor smurfen, F en E- jeugd is er een gratis hockeyclinic onder leiding van Dames 1 en Heren 1. Alle leden mogen ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen tussen 5 en 10 om hen ook kennis te laten maken met hockey. De Clinic is van 10:00-12:00 uur aan de Rubensstraat 2. Aanmelden via tc@nullgoorsemhc.nl.

hockey

Gerelateerde berichten

  • Maak kennis met hockey4 juli 2019 Maak kennis met hockey Na de titel bij de dames kunnen de nieuwe hockeytalenten weer meedoen aan SUMMERHOCKEY bij de GMHC. Tot en met 10 juli is iedereen wekelijks welkom om aan de sluiten bij zijn eigen […]
  • Hockeydames kloppen Holten: 4-031 oktober 2016 Hockeydames kloppen Holten: 4-0 De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel […]
  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Hockeyteams GMHC onderuit10 november 2014 Hockeyteams GMHC onderuit De beide eerste teams van de Goorse Mixed Hockey Club hebben afgelopen weekend geen punten gesprokkeld. Heren 1 ging in eigen huis met maar liefst 3-13 onderuit tegen Doetinchem. […]
  • Hockeyheren blijven op titelkoers, dames spelen gelijk20 april 2015 Hockeyheren blijven op titelkoers, dames spelen gelijk Het eerste herenteam van de Goorse Mixed Hockey Club heeft zondag opnieuw goede zaken gedaan in de titelstrijd. In eigen huis werd er met maar liefst 13-0 van Drienerlo gewonnen. […]