Beschuit met muisjes voor Goorse herder

Het weer werkt nog niet mee maar het is toch echt lente en dat betekent ook dat nieuw leven zich immer aandient in de dierenwereld. Zo worden op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek dagelijks lammetjes geboren in de kudde schapen die daar wordt beheerd door schaapsherder Martin Wormmeester. Het biedt een fraaie aanblik op het braakliggende terrein en de ondernemers op het bedrijventerrein zijn dan ook blij met de aanwezigheid van de blatende viervoeters. Om de geboortes te vieren werd de Goorse herder dan ook ontboden om, geheel in stijl, beschuit met muisjes in ontvangst te nemen.

Lammetjeszenkeldamshoek4Martin Wormmeester en Haryy ten Cate van de caravanstalling op Zenkeldamshoek

Gerelateerde berichten

  • Schapen blijven grazen op Zenkeldamshoek22 januari 2015 Schapen blijven grazen op Zenkeldamshoek Schaapherder Martin Wormmeester blijft met zijn kudde actief op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Op vragen van de SP antwoordde het college van B&W van de gemeente Hof […]
  • Veel belangstelling voor adoptie lammetjes1 april 2021 Veel belangstelling voor adoptie lammetjes Er is, ook vanuit Goor, veel belangstelling voor de adoptie van de in totaal 70 lammetjes van de Schaapskudde Hof van Twente op de Borkeld. Daar worden in deze lentetijd wel meer dan 70 […]
  • Schapen gebeten en opgejaagd door honden7 oktober 2019 Schapen gebeten en opgejaagd door honden Het is de Goorse schaapherders Martin en Max Wormmeester een doorn in het oog: Loslopende honden in de buurt van de kuddes. In de woonwijk Heeckeren was het dit weekend weer raak en zijn […]
  • Bedstede voor Goorse schaapsherder16 mei 2018 Bedstede voor Goorse schaapsherder Jos Duurland ligt er warmpjes bij. De Goorse schaapsherder van de Schaapskudde Hof van Twente kan vanaf heden ouderwets een tukje doen in een heuse bedstede. “Nu hoef ik niet meer op een […]
  • Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink29 april 2017 Schapen brengen bliksembezoek aan bewoners Ensink Een bijzondere verrassing voor de bewoners van het Ensink in de wijk Heeckeren. Daar stonden een groot aantal schapen bij het krieken van de dag ineens in de tuinen én voor de ruiten van […]