Veteranendag in beeld bij Hofstreek TV

De lokale omroep Hofstreek TV brengt komende zondag een reportage op de buis van de Veteranendag die vorige week zaterdag werd gehouden op het Schoolfeestplein. Daarnaast is er een verslag van de Kastelenloop in Diepenheim die ook veel Goorse deelnemers kende. De uitzending is op zondag 1 mei tussen 12.00 uur en 14.00 en wordt herhaald tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Daarna op deze tijden de hele week tot en met zaterdag 7 mei. Hofstreek TV is via de analoge Cogas kabel te ontvangen via kanaal 7 189,25 MHZ. Kijkers die digitale televisie van Caiway of Ziggo hebben kunnen afstemmen op kanaal 47. Wie digitaal kijkt via KPN kan terecht op kanaal 614.

Veteranendag3Veteranendag op TV bij Hofstreek Omroep

Gerelateerde berichten

  • Grote TV-storing Caiway24 november 2015 Grote TV-storing Caiway Een grote tv-storing in Goor. Rond 01.00 uur vannacht ging het beeld op zwart en daar kwamen de meesten vanochtend achter. De zenderpakketten van Caiway waren niet te bekijken. Wel was het […]
  • Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders29 oktober 2014 Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders Er is in januari toch de mogelijkheid om te kiezen voor een andere kabel- en glasvezelaanbieder dan Caiway. De collega's van zustersite Maarkelsnieuws.nl vonden uit dat er ook kan worden […]
  • College onder vuur door Cogas-move21 oktober 2014 College onder vuur door Cogas-move Wat kan de gemeente Hof van Twente doen aan de gedwongen overstap van Ziggo naar Caiway in het Cogas-gebied ? Dat zal vanavond speerpunt zijn tijdens de raadsvergadering in het Goorse […]
  • Woede over gedwongen overstap naar Caiway18 oktober 2014 Woede over gedwongen overstap naar Caiway Er is in Goor grote beroering ontstaan over de gedwongen overstap van kabelaanbieder Ziggo naar Caiway. Op social media uiten velen hun ongenoegen over de stap van Cogas die donderdag een […]
  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]