Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH

Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan en de Albert Heijn op het Weversplein. De hoofdprijs is een bedrag van € 15.000,- met daarnaast nog 5.000 geldprijzen. De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 24 oktober. Met de loterij steunt u natuurlijk bovenal de vrijwilligersorganisatie, die allerlei activiteiten voor mensen met een probleem.

zonnebloemloterij2016

Gerelateerde berichten

  • Zonnebloemloterij weer van start18 april 2017 Zonnebloemloterij weer van start De vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag weer loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. De weldoeners staan als te doen gebruikelijk weer bij de supermarkten […]
  • Zonnebloem met loten bij supermarkten22 april 2015 Zonnebloem met loten bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan komende vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van […]
  • C1000 wordt Albert Heijn27 april 2012 C1000 wordt Albert Heijn Na afwezigheid van een aantal jaren keert Albert Heijn terug in Goor. De huidige C1000 zal op korte termijn worden omgedoopt tot AH. Door de landelijke overname van Jumbo op C1000, […]
  • Het verzamelen en ruilen kan beginnen….30 oktober 2017 Het verzamelen en ruilen kan beginnen…. Nog een paar nachtjes slapen en dan zal een nieuwe rage weer losbarsten in Goor. Bij Albert Heijn Brandenbarg wordt aan de vooravond hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de […]
  • Zonnebloemverkoop bij supermarkten17 mei 2018 Zonnebloemverkoop bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan morgen loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. De […]