Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn

Het eerste dameshockeyteam van GMHC won zondag vrij eenvoudig van Twello. Op het kunstgras aan de Goorse Rubenstraat werd het 6-2. Bij rust was het 2-0 door treffers van Anne Jansen. Vlak na rust werd het 2-1 en leken de Goorse hockeysters even in de problemen te komen maar het was weer Anne Jansen die scoorde en haar ploeg op het juiste spoor zette. Het werd nog wel 3-2 maar toen een tandje werd bij geschakeld liep de ploeg van coach Ans Vorkink uit. Door twee goals van Verel Bolink en een treffer van Frederique Nab werd de eindstand op 6-2 bepaald. Komende zondag speelt de Goorse MHC in deze vierde klasse uit bij koploper Dieren. De heren van GMHC wonnen in en tegen Apeldoorn met 1-3 en blijven in de race om de titel in de reserve tweede klasse.

GMHCdames

Gerelateerde berichten

  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Dames GMHC zoeken nieuwe coach online20 augustus 2017 Dames GMHC zoeken nieuwe coach online Het eerste damesteam van de Goorse Hockeyclub GMHC is met spoed op zoek naar een nieuwe coach. Via Facebook doen de dames een oproep met een tekst waarui ook de nodige ambitie spreekt. […]
  • Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN26 maart 2017 Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN De hockeydames van GMHC gingen vandaag op eigen veld onderuit bij HCHN. De ploeg van trainster Ans Vorkink verloor, na de 9-0 zege van vorige week in Twello, met 2-5. Zij moest […]
  • Zevenklapper voor GMHC-dames28 november 2016 Zevenklapper voor GMHC-dames De hockeydames van de Goorse Mixed Hockeyclub hebben de eerste seizoenshelft afgesloten met een klinkende 7-0 overwinning. Tegen het Deventerse Oude IJsselstreek was het bij rust al 4-0. […]
  • Hockeydames kloppen Holten: 4-031 oktober 2016 Hockeydames kloppen Holten: 4-0 De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel […]