Jumbo ontruimd voor brandweeroefening

De schrik zat er even goed in bij het winkelende publiek gisteravond in de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan. Het alarm ging om half acht ineens af en dus moest er snel worden gehandeld door het personeel en de BHV-ers van de supermarkt. Zij sommeerden iedereen naar buiten te gaan en ontruimden het pand gangpad voor gangpad. Het werd snel duidelijk dat het om een oefening van de Goorse brandweer ging. Er werd gesimuleerd dat brand in het magazijn was overgeslagen naar een papiercontainer. Het winkelpubliek werd gevraagd om te wachten op de parkeerplaats en kon na enkele minuten weer naar binnen. Daar kregen ze een kleine attentie voor het ongemak. Deze oefeningen zijn een wens van de werkgroep Veilig Ondernemen Centrum Goor, een samenwerking tussen de gemeente Hof van Twente, de politie, de brandweer en de Goorse ondernemers. Jumbobrandweer2

Gerelateerde berichten

  • Korps uit Olst wint brandweercontest in Goor25 maart 2018 Korps uit Olst wint brandweercontest in Goor De brandweer uit Olst was gisteren de beste tijdens de vaardigheidstoetsen in en om één van de loodsen van machinefabriek Bauhuis. Daar was de Goorse brandweer de organiserende partij. De […]
  • Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo27 augustus 2016 Auto geramd door vrachtwagen bij Jumbo Een vrachtwagen, die vanaf de losplaats aan de achterzijde van de Jumbo-supermarkt weg wilde rijden ramde daarbij een witte Peugot 307. De chauffeuse zag aan het begin van de […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Gratis Fairtradeproducten voor ‘eerlijke’ klanten30 oktober 2017 Gratis Fairtradeproducten voor ‘eerlijke’ klanten De landelijke Fairtradeweek is inmiddels gaande en dat is voor de kernteamleden van de lokale divisie van de voorvechters voor 'eerlijke' producten om zich deze week nadrukkelijk te laten […]