Goor verdeeld over windmolen op Zenkeldamshoek

Wel of geen windmolen op het terrein naast Bruins&Kwast op industrieterrein Zenkeldamshoek ? Ondernemers vinden het een prima plan, omwonenden zijn er minder gelukkig mee. Het plan van ECHT en Raedthuys voor de immense energie-opwekker heeft ook Goor verdeeld. Uit een poll op deze site blijkt dat 51% de komst van de windturbine op die plek prima vindt. De overige 49% zegt het er niet mee eens te zijn. De gemeenteraad wil in principe wel toestemming verlenen al vinden sommige fracties dat eerst beter moet worden onderzocht hoeveel overlast de windmolen veroorzaakt voor de buurt. De volgende poll gaat over jonge statushouders op ’t Tuindorp. Buurtbewoners vinden dat de jonge vluchtelingen niet moeten worden opgevangen in een probleemwijk als ’t Tuindorp. De gemeente Hof van Twente wil desondanks toch 12 vluchtelingen van 15 tot en met 18 jaar begeleid laten wonen in de voormalige peuterspeelzaal aan de Jurriën Sprakelstraat (foto). Wel of geen goed plan op die plek ? U mag het zeggen !

Sprakelstraatasielzoekers3

Gerelateerde berichten

  • Toch geen jonge statushouders naar ’t Tuindorp2 juni 2016 Toch geen jonge statushouders naar ’t Tuindorp Er komen toch geen 12 jonge vluchtelingen in de voormalige peuterspeelzaal in de Goorse Jurriën Sprakelstraat. De stichting Jarabee die verantwoordelijk is voor de begeleiding, heeft dat […]
  • PvdA achter verontruste Tuindorpbewoners8 april 2016 PvdA achter verontruste Tuindorpbewoners De lokale fractie van de Partij van de Arbeid is het eens met de verontruste Tuindorpbewoners dat er geen 12 jonge statushouders moeten worden ondergebracht in de voormalige […]
  • Jonge vluchtelingen in voormalige peuterspeelzaal op Tuindorp5 april 2016 Jonge vluchtelingen in voormalige peuterspeelzaal op Tuindorp In de voormalige peuterspeelzaal op 't Tuindorp naast de Laarschool worden vanaf begin juni 12 jonge statushouders met een verblijfsvergunning ondergebracht. Het gaat om jongeren van 15 […]
  • Het Badhoes start activiteiten weer op19 augustus 2021 Het Badhoes start activiteiten weer op Na een lange coronaperiode was het Het Badhoes op het Tuindorp vanaf begin juni weer geopend maar nog zonder grotere activiteiten en met de geldende coronaregels. Vanaf komende zaterdag, […]
  • Tuindorp in het wit…6 februari 2021 Tuindorp in het wit… Als we de weersvoorspellingen moeten geloven worden we de komende dagen alsnog ondergedompeld onder een witte deken. De laffe sneeuwval van een aantal weken geleden, wordt zeer […]