Goorse schilders exposeren in Markelo

Negen Goorse schilders en schilderessen hebben hun werken tentoongesteld in het Beaufort in Markelo. Naast de ervaren kunstenaars Lies de Vries en Patrick van den Burg zijn er ook werken te zien van Jan Britsia, Miek Eland, Marjolein Kooij-Heussinkveld, Tineke Sligman, Mariel Vehof, Edu Hoek en Wil Veling. De expositie is afgelopen weekeinde in première gegaan en te bezichtigen op de zaterdagen 30 april, 7 mei, 14 mei en 21 mei van 14.00 uur tot 16.30 uur én tot 27 augustus tijdens andere activiteiten in het monumentale pand in hartje Markelo.

JanbritsiaschilderijEen werk van Jan Britsia

Gerelateerde berichten

  • ‘Slotakkoord’ Rob Flink op Goors Montmartre1 september 2021 ‘Slotakkoord’ Rob Flink op Goors Montmartre Er is komende zondag speciale aandacht voor het kunstwerk 'Slotakkoord' van Rob Flink (foto) tijdens Goors Montmartre in de tuinen van het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. De […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Viertal opgepakt na ernstig ‘incident’ in Goor10 januari 2022 Viertal opgepakt na ernstig ‘incident’ in Goor De politie heeft afgelopen vrijdag in Markelo vier mannen opgepakt in de Taets van Amerongenstraat in Markelo na een 'incident' in het centrum van Goor. Wat er precies aan de hand is kan […]
  • LEF voor publiek in actie in Markelo12 oktober 2021 LEF voor publiek in actie in Markelo Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De […]
  • Truckrun volgende week ook weer door Goor25 september 2021 Truckrun volgende week ook weer door Goor De Truckrun Hof van Twente gaat na een corona-onderbreking van een jaar volgende week zaterdag wél weer door en zal dan ook weer door Goor rijden. Een lint van ongeveer 70 vrachtwagens […]