100 taarten voor Goorse moeders

De Goorse winkeliers gaan gezamenlijk 100 taarten weggegeven voor Moederdag. Vanaf maandag kunnen mensen die een aankoop doen in één van de winkels in Goor een bon invullen waarmee kans kan worden gemaakt voor een zogeheten Moederdag-taart. De trekking van deze loterij is op zaterdag 7 mei om 12.00. Daarna zullen de taarten diezelfde middag nog worden thuisbezorgd bij de winnaars zodat ze er een dag later, tijdens Moederdag, van kunnen smullen. De actie is opgezet door ondernemersvereniging Goor Collectief die hiermee ook de Gelukspas nog eens onder de aandacht wil brengen. Met deze gratis pas, die geregistreerd kan worden op een speciale site, kunnen punten worden gespaard waarmee aankopen in Goor kunnen worden gedaan.

Moederdagtaart2

Gerelateerde berichten

  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]
  • Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief8 mei 2019 Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat komende zaterdag vijf compleet verzorgde ontbijtjes verloten in het kader van Moederdag. Om kans te maken op een ontbijt kunnen klanten na […]
  • Win een gratis ontbijt op Moederdag11 mei 2018 Win een gratis ontbijt op Moederdag Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. […]
  • Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof17 november 2016 Goorse Gelukspas krijgt navolging in de Hof De Goorse Gelukspas krijgt navolging in de hele Hof van Twente. Het systeem waarbij via een puntensysteem kortingen kunnen worden verkregen bij deelnemende winkeliers, zal op termijn ook […]
  • Gelukspasactie tijdens Bigband Festival10 april 2017 Gelukspasactie tijdens Bigband Festival Gorenaren met een Gelukspas maken op Tweede Paasdag kans op 5000 punten tijdens het Bigband Festival. Ondernemersvereniging Goor Collectief is met een team aanwezig in het centrum om […]