Hector kan nacompetitie veilig stellen

Hector kan morgen in het thuisduel tegen Barbaros het seizoen verlengen. Bij winst is de derde plaats in de competitie een zekerheid en kan de ploeg van trainer Mark Dijkstra zich opmaken voor de nacompetitie als concurrent Emos punten morst bij ’t Centrum. GFC doet nog mee om de derde periodetitel en speelt morgen thuis tegen Markelo. De rood zwarten hopen op een nederlaag van Hector en een gelijkspel van Rood Zwart, dat op bezoek gaat bij koploper Sportclub Enschede, ploegen die evenals GFC 13 punten hebben uit de laatste zes duels. Twenthe is daarvan ook afhankelijk in de strijd om de titel. De Goorse Tricolores gaven vorige week de koppositie terug aan Sc Enschede dat in Goor met 0-2 won en nu 2 punten meer heeft dan de ploeg van trainer Michel Mensink. Twenthe gaat morgen op bezoek bij de nummer 5 in de ranglijst, Avanti Wilskracht.

Hectoravanti7

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Beladen duel voor Twenthe13 februari 2016 Beladen duel voor Twenthe De bal rolt weer in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal en voor vv Twenthe kon het nog wel eens een heet potje worden. De ploeg van trainer Michel Mensink ontvangt morgen op […]
  • GFC moet en Hector mag in Goorse stadsderby7 mei 2016 GFC moet en Hector mag in Goorse stadsderby "Het is heel simpel. We moeten winnen om er nog een mooi seizoen van te maken." zegt GFC-trainer Romano Lammertink aan de vooravond van de laatste Goorse derby van het seizoen tegen […]