Twenthe pakt drie punten bij Avanti Wilskracht

Geen groots voetbal, wel drie punten voor Twenthe vanmiddag op sportpark Het Zoutendijk in Enschede. In het eerste bedrijf kwam Twenthe na 20 minuten op voorsprong. Doelpuntenmaker was Jasper Groothuis, die een voorzet van Jeffrey Asbroek beheerst binnen tikte. Avanti maakte tien minuten later de gelijkmaker. Drie minuten later kwam Twenthe weer op voorsprong na een eigen doelpunt van Avanti.  De 1-2 voorsprong was tevens de ruststand.

Avantitwenthe2

Na de thee pakte Twente het initiatief en kwam via Mark Nijland op een 1-3 voorsprong. Gebrek aan scherpte in de afronding en een paar goede reddingen van de doelman van Avanti voorkwam erger voor de thuisclub. Doordat directe concurrent Sportclub Enschede vanmiddag van Rood Zwart wist te winnen blijft het spannend bovenin. Twenthe staat nu nog tweede met twee punten minder dan Sportclub Enschede. Met nog twee wedstrijden te gaan is de titel nog in zicht, maar moet Twenthe beide duels winnen terwijl Sportclub Enschede punten moet laten liggen. Aanstaande zondag treft de ploeg van Michel Mensink thuis Enschedese Boys, aanvang 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil14 februari 2016 Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil Twenthe Goor kan het woord kampioenschap weer iets luider in de mond nemen. De ploeg van trainer Michiel Mensink boekte vandaag de dertiende overwinning van het seizoen. Vandaag werd in […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]