Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik

Hector speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen het laaggeklasseerde Barbaros maar is toch een stap dichterbij de nacompetitie gekomen. Concurrent Emos speelde, in de strijd om plek drie, ook gelijk en dus blijft het verschil vijf punten in het voordeel van de groen-witten. Door de nederlaag van Rood Zwart tegen Sportclub Enschede blijft de ploeg van trainer Mark Dijkstra ook koploper in de strijd om de derde en laatste periode. In de wedstrijd tegen Barbaros kwam Hector op eigen veld op een 0-2 achterstand. Barbaros was in het eerste bedrijf de betere ploeg en kwam na 17 minuten op voorsprong. De 0-2 viel na zeven minuten in de blessuretijd van de eerste helft.

Hectorbarbaros2 Na de thee kwam Hector heel anders voor de dag en werd Barbaros constant onder druk gezet. Na vijf minuten kreeg Hector een kadootje van scheidsrechter Span die een strafschop gaf  na een vermeende overtreding op Cris Haverslag. De beelden wijzen uit dat die penalty niet gegeven had mogen worden omdat de opponent van Haverslag duidelijk de bal speelde. Het presentje werd wel dankbaar uitgepakt en verzilverd door topscorer Marinus Wolters. Halverwege de tweede helft tekende aanvoerder Joost Minkjan op aangeven van Wesley Zwoferink, voor de gelijkmaker. Ondanks een aantal goede kansen voor Hector en een rode kaart, na twee keer geel, voor een Barbaros-speler, bleef het bij 2-2 op sportpark ’t Doesgoor. Daar is volgende week GFC de tegenstander van sv Hector in een stadsderby boordevol belangen voor beide ploegen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector klopt ook Enschedese Boys10 april 2016 Hector klopt ook Enschedese Boys Hector heeft vanmiddag een flinke stap gezet in de richting van nacompetitievoetbal om promotie naar de derde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra won in eigen huis met 2-0 van […]
  • Zes puntenduel voor Hector1 november 2014 Zes puntenduel voor Hector Het is aanhaken of voorlopig bivakkeren in de onderste regionen voor sv Hector na het belangrijke thuisduel van morgen tegen TVV. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde tot nu toe twee […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Hector blijft steken op 2-2 bij hekkensluiter13 maart 2016 Hector blijft steken op 2-2 bij hekkensluiter Hector is er niet in geslaagd om met een driepunter terug te keren in Goor. Het uitduel tegen hekkensluiter Neede werd met 2-2 gelijk gespeeld. De groen witten kwamen na 22 minuten op […]