Goorse verliest trouwring, beloning voor vinder

Een Goorse is haar trouwring verloren. De ring is gemaakt van twee gladde gouden ringen, die door een hartje bij elkaar worden gehouden. Deze speciaal voor haar vervaardigde ring heeft een zeer emotionele waarde. De vinder, die kan rekenen op een passende beloning, kan contact opnemen via 0547-271243.

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • Ook Willy op zoek naar trouwring28 april 2014 Ook Willy op zoek naar trouwring Willy zoekt naar een trouwring die verloren is in de buurt van de ijsbaan. In de ring is een naam en datum gegraveerd. De vinder kan contact opnemen met Willy via telefoonnummer 0547-260025.
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Ring verloren op De Hogenkamp14 maart 2016 Ring verloren op De Hogenkamp Marlin is op zoek naar een op De Hogenkamp verloren Buddha to Buddha ring. De vinder kan contact opnemen via 06-27150101. 
  • Goorse op zoek naar haar gouden ring2 november 2015 Goorse op zoek naar haar gouden ring Een Goorse is op zoek naar haar gouden ring. De ring heeft een platte bovenkant met inscriptie, in de binnenkant is een jaartal gegraveerd. Ze heeft geen idee waar ze de ring verloren is. […]
  • Zilveren ring gevonden bij station26 november 2012 Zilveren ring gevonden bij station Zaterdag is bij de fietsstalling op het station een zilveren ring met steen gevonden. Voor meer informatie kan de eigenaar contact opnemen via telefoonnummer 0547-275466.