Goorse verliest trouwring, beloning voor vinder

Een Goorse is haar trouwring verloren. De ring is gemaakt van twee gladde gouden ringen, die door een hartje bij elkaar worden gehouden. Deze speciaal voor haar vervaardigde ring heeft een zeer emotionele waarde. De vinder, die kan rekenen op een passende beloning, kan contact opnemen via 0547-271243.

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • PvdA start campagne met kerstgroet21 december 2009 PvdA start campagne met kerstgroet De PvdA-fractie is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen gestart met een ludieke actie. Het promotieteam, bestaande uit raadsleden, heeft de afgelopen dagen een aantal kerstbomen […]
  • Diploma’s voor 24 Goorse muzikantjes22 april 2015 Diploma’s voor 24 Goorse muzikantjes Het Volendam van het Oosten hoeft nog niet te vrezen dat de stroom aan nieuw muzikaal talent voorlopig ophoudt. Gisteravond kregen maar leifst 24 Goorse muzikantjes een verdiend diploma […]
  • Prins Constantijn is nu een ‘KiVa-school’31 augustus 2019 Prins Constantijn is nu een ‘KiVa-school’ De Goorse Prins Contantijnschool is met ingang van dit schooljaar een zogenoemde KiVa-school geworden. KiVa is een preventief, schoolbreed programma voor basisscholen gericht op het […]
  • Hector gelijk tegen Enschedese Boys9 augustus 2009 Hector gelijk tegen Enschedese Boys Hector en Enschedese Boys deelden vandaag de punten in een oefenwedstrijd op het Doesgoor. Beide ploegen scoorden één keer. De ploeg van Ate Relker kwam via ten Thije op voorsprong. Daarna […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)15 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (2) De wagenbouwers worden drukker en drukker nu er nog maar twee weken te gaan zijn tot de optocht. De Facebookpagina van de stichting School- en Volksfeest komt op gezette tijden met een […]