Spammail lokt mensen naar Primera

Zo’n vijftien mensen hebben zich vandaag gemeld bij Primera De Bandijk in het Goorse centrum om een pakketje af te halen zonder dat er wat klaar lag. De bezoekers hadden een mail ontvangen die ogenschijnlijk van Post.nl was maar al snel werd duidelijk dat hier oplichters bezig zijn geweest. Er zat ook een link bij waarop kon worden geklikt om de zending te volgen maar geadviseerd wordt om dat juist niet te doen. De uitingen van Post.nl worden, evenals andere van grote bedrijven, vaker gebruikt door criminelen die zogenoemde Phishing mails versturen. Daarin zit vaak een link die toegang kan geven tot gevoelige informatie op de computers van consumenten.

Spammailpostnl

Gerelateerde berichten

  • Kaarten Goorse Revue vanaf morgen te koop27 oktober 2016 Kaarten Goorse Revue vanaf morgen te koop Entreekaarten voor de Goorse Leegstandsrevue zijn vanaf morgen (vrijdag 28 okotober) te koop. De show die wordt gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink is op […]
  • Primera sluit alsnog servicepunt Postnl19 december 2020 Primera sluit alsnog servicepunt Postnl Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van […]
  • Lokale VVD op de bres voor Goorse ondernemer20 januari 2016 Lokale VVD op de bres voor Goorse ondernemer De lokale VVD-fractie schaart zich achter de brandbrief van RenĂ© Versteegen aan minister-president Rutte. Die zond gisteren een lange aangetekende brief over zijn situatie als ondernemer […]
  • Wat is er nog wel open in Goor?14 december 2020 Wat is er nog wel open in Goor? De harde lockdown die vannacht ingaat in Nederland betekent voor de meeste Goorse winkeliers dat ze, evenals De Reggehof, de deuren in ieder geval tot 19 januari moeten sluiten. Toch […]
  • Oplichters-email over nep-aanrijding duikt ook in Goor op29 januari 2016 Oplichters-email over nep-aanrijding duikt ook in Goor op In Goor gaat sinds een paar dagen een email rond, waarin de ontvanger wordt gesommeerd de kosten van een aanrijding te betalen. Die aanrijding heeft logischerwijs nooit plaatsgevonden en […]