Geld buitgemaakt bij inbraak Bella Donna

Bij ondermode- en lingeriezaak Bella Donna is afgelopen zaterdag in de vroege ochtend ingebroken. De dieven hebben de kluis losgebroken en meegenomen. Er is een onbekend geldbedrag buit gemaakt. De boeven zijn wel gefilmd door beveiligingscamera’s en uit die beelden blijkt dat het gaat om twee mannen met een Duits accent die zich om 05.15 uur toonden en met de buit richting het Weversplein liepen. Vandaaruit gingen ze ervandoor in een grijze Sedan. Wie iets gezien of gemerkt heeft dan wel andere informatie kan verschaffen wordt verzocht contact op te nemen met de politie of Bella Donna.

Belladonna

Gerelateerde berichten

  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Inbrekers actief in de Heijinksweg en Gossinksweide12 juli 2020 Inbrekers actief in de Heijinksweg en Gossinksweide In een woning aan de Heijinksweg is in de afgelopen week ingebroken en zijn diverse goederen meegenomen. De bewoners waren op het moment van de inbraak op vakantie. Het huis is overhoop […]
  • Bella Donna in andere handen15 oktober 2018 Bella Donna in andere handen De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Dievengilde weer actief in Goor10 oktober 2017 Dievengilde weer actief in Goor In de afgelopen week hebben dieven weer hun slag geslagen tijdens diverse inbraken en diefstallen. Zo werden er dit weekeinde twee inbraken gepleegd op de Kevelhammerhoek. Aan de […]