Bijleveld voorgedragen als commissaris

Staatssecretaris Ank Bijleveld van Binnenlandse Zaken is voorgedragen als de nieuwe commissaris van de Koningin van Overijssel, dat heeft de provincie vandaag bekend gemaakt. De Goorse politicus zit nu in het demissionair kabinet Balkenende-4 en is de nummer twee van het CDA. De provincie noemt Bijleveld “een sterke persoonlijkheid met een goed gevoel voor mensen.” Het gerucht ging al dat de voormalig burgemeester van Hof van Twente de politiek in Den Haag wil verlaten voor een baan als commissaris van de Koningin. De huidige commissaris van Overijssel vertrekt begin volgend jaar.
bijleveld

Gerelateerde berichten

  • 100-jarig Schoolfeest op TV8 mei 2010 100-jarig Schoolfeest op TV De lokale zender Hofstreek TV zendt morgen een film uit over het 100-jarig Schoolfeest in 1975. Henk Eeftink was een van de Gorenaren die destijds met een Super 8-camera beelden maakte van […]
  • Boa’s strooien met bonnen in Goor8 april 2017 Boa’s strooien met bonnen in Goor Ze hebben flink met bonnen lopen strooien. De buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) van de gemeente Hof van Twente. In 2016 zijn fors meer bekeuringen uitgeschreven dan in het jaar […]
  • Plannen voor sluiting twee Goorse spoorweg-overgangen5 juni 2019 Plannen voor sluiting twee Goorse spoorweg-overgangen Het zal voor wandelaars die vanuit Goor De Meene in willen tegen het zere been zijn want de mogelijkheden daartoe worden behoorlijk beperkt als het aan Prorail ligt. Dit wil namelijk alle […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Liken=loten…27 oktober 2015 Liken=loten… Vorige week was het Herfstvakantie. Een mooi moment om de grote herfstopruiming te houden. We hadden nog een paar spulletjes over, zonde om naar de stort te brengen. Waarschijnlijk kom ik […]