Vragenuurtje windmolen Zenkeldamshoek

Dit zal het aangezicht (impressie) zijn van bedrijventerrein Zenkeldamshoek als de omvangrijke windmolen is geplaatst. Een ingrijpende verandering voor Goor en haar bedrijven in de directe omgeving en om die reden organiseren de betrokken partijen volgende week donderdag een informatie-bijeenkomst. 

windmolenopzenkeldamshoek

Dan zullen veel ondernemers ook vragen stellen over de uitkomst van een enquete in Deventer, waar één op de vijf bedrijven hinder ondervindt van de windmolen langs de A1. De informatie-bijeenkomst in De Reggehof begint om 19.30 uur en heeft een vrije inloop tot 21.30 uur. Onder meer de ECHT, Raedthuys Pure Energie, Pondera Consult (het bureau dat de onderzoeken naar geluid en slagschaduw heeft uitgevoerd) en gemeente Hof van Twente (vergunningentraject) zijn aanwezig.

 

Gerelateerde berichten

  • College wil windmolendossier Zenkeldamshoek sluiten2 juni 2017 College wil windmolendossier Zenkeldamshoek sluiten Het draagvlak bij de meeste Gorenaren was er wel. Bij een aantal bewoners achter industrieterrein Zenkeldamshoek zeker niet en uiteindelijk bepaalde dat, dat er geen windmolen zal worden […]
  • ECHT en Raedthuys willen alsnog windmolen op Zenkeldamshoek22 november 2016 ECHT en Raedthuys willen alsnog windmolen op Zenkeldamshoek Energiecoöperatie Hof van Twente (ECHT) en Raedthuys Pure Energie hebben officiëel bezwaar gemaakt tegen het ontwerpbesluit van de gemeente Hof van Twente om niet mee te werken aan de […]
  • Buurt stoort zich aan gemeente in kwestie zonnepark9 augustus 2016 Buurt stoort zich aan gemeente in kwestie zonnepark Buurtcomité Waterlanden hekelt de handelswijze van de gemeente in het dossier rondom de zonnepanelen op het bedrijventerrein. Waar transpiratie en constructief overleg werd voorgeschoteld, […]
  • Motie om alsnog draagvlak te vinden voor windmolen sneuvelt14 juli 2016 Motie om alsnog draagvlak te vinden voor windmolen sneuvelt Een motie van de PvdA en D66 om alsnog draagvlak te creëren voor een windturbine op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek heeft het gisteravond niet gehaald. De twee partijen willen […]
  • Geen windmolen op Zenkeldamshoek22 juni 2016 Geen windmolen op Zenkeldamshoek Er komt geen grote windturbine op industrieterrein Zenkeldamshoek. De gemeenteraad heeft gisteravond het voorstel voor 'geen bedenkingen' afgewezen al was het een close finish. 13 […]