Volle terrassen in het Goorse…

Het was een heerlijke zonnige bevrijdingsdag annex Hemelvaartsdag. Het deed een groot deel van de Gorenaren besluiten om er op uit te trekken. Enkelen met een lang weekeinde naar elders, anderen verkozen een fietstocht of trokken de wandelschoenen aan. Een groot deel ging voor een versnapering op één van de terrassen in het Goorse. Het was druk bij de Goorse café’s die voor de gelegenheid ook de straat gebruikten om de mensen een plek te bieden. De Goorse horeca deed dus prima zaken. Niet alleen in het centrum, ook daarbuiten zoals bij cafetaria De Specht.

TerrasdesterzomerEen vol terras bij De Ster

Gerelateerde berichten

  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink5 juni 2016 Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink Een vechtpartij op het terras bij Bar Bistro d'Olde Smidse heeft geleid tot een klopjacht van de politie op één van de vechtersbazen. De ruzie ontstond na een woordenwisseling van twee […]
  • Geld voor Streetart in Goors stadshart4 juni 2019 Geld voor Streetart in Goors stadshart Er wordt een bedrag van €2.000 vrijgemaakt voor het vervaardigen van zogenoemde 'Streetart' in het Goorse centrum. Het is de bedoeling om het centrum op deze manier door professionals in […]
  • Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door29 augustus 2016 Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door Het uiterst succesvolle jubileumfeest van Goorsnieuws.nl dat vorig jaar 10 jaar bestond, krijgt een vervolg. Onder de titel 'Smidse Zomeravondparty' is er komende vrijdagavond de nodige […]
  • Live muziek bij De Tapperij en de laatste derby6 mei 2016 Live muziek bij De Tapperij en de laatste derby De evenementenkalender biedt buiten een heerlijk fiets- of terrasweekeinde niet heel veel voor de komende dagen. Wel is er live muziek bij De Tapperij. De Emmense all round-band Last Time […]