Kind door brandweer uit boom gehaald

Een kat uit de boom halen wil nog wel eens voorkomen voor de mannen en vrouwen van de Goorse brandweer maar wat woensdag op ’t Tuindorp gebeurde was een noviteit. Een meisje was met leeuwenmoed in een boom geklommen in de Dr. ten Boschstraat maar de heldhaftigheid verdween als sneeuw voor de zon toen ze eenmaal bovenin was. Ze durfde niet meer naar beneden en dus moest er assistentie worden verleend. De brandweer kwam met een lange ladder en zaagde een aantal takken weg waarna het kind uit haar benarde positie kon worden bevrijd. Aan de top komen is niet moeilijk maar er ook weer ook weer uitkomen…. Een wijze les.

Kindinboom1

Gerelateerde berichten

  • PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp24 augustus 2020 PvdA komt met ‘vijf punten-plan’ voor ’t Tuindorp De lokale Partij van de Arbeid wil een vijf-punten plan voor het Tuindorp in Goor. De sociaal democraten vinden dat het veel te lang duurt voor er echte resultaten worden geboekt in deze […]
  • Trein botst op omgewaaide boom3 januari 2018 Trein botst op omgewaaide boom Een trein is vanochtend zwaar beschadigd geraakt na deze langs de Grensweg bij Goor hard op een omgewaaide boom botste. Het ongeluk gebeurde rond 05:40 uur. Op dat moment zaten er geen […]
  • Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg9 februari 2020 Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg Een grote omgewaaide boom zorgde vanmiddag voor een blokkade op de Diepenheimseweg tussen Goor en Diepenheim. Het brandweerkorps van Diepenheim wist de boom snel te verwijderen, waarna de […]
  • Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter15 maart 2019 Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter Het onstuimige weer heeft vanmiddag tot overlast geleid op de weg tussen Goor en Enter. Daar knapte een grote tak van een boom die de weg blokkeerde. De brandweer moest eraan te pas komen […]
  • Brandweer rukt uit voor omgevallen boom28 maart 2017 Brandweer rukt uit voor omgevallen boom De Goorse brandweer moest vanmiddag in actie komen op de Goorseweg richting Markelo. Op de Herikerberg was een boom omgevallen die op de weg terecht kwam. Tijdens de zaag- en […]