Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’

Feest in de Goorse PC Hoofdstraat. Daar  verjaart vandaag Bertina Hoekstra. Ze bereikt vandaag, vrijdag 6 mei, de memorabele leeftijd van 18 jaar en dat wordt gevierd met een feestje bij De Bebsel. Bertina die ook wel als ‘Poes’ wordt aangeduid heeft een voorliefde voor uitslapen, wokken en shoppen en doet dat dan ook regelmatig. De buurtvereniging van de PC Hoofdstraat feliciteert haar via deze weg van harte.

Bertinahoekstra

Gerelateerde berichten

  • Warm welkom voor Siem in Schoolfeestfamilie26 september 2016 Warm welkom voor Siem in Schoolfeestfamilie Eltjo Lansink hield het niet droog. Overmand door emoties bekeek hij alle versierselen bij zijn woning in de PC Hooftstraat na een een periode van zeven weken in Sri Lanka. Daar was hij […]
  • Berthil Schabbink ‘wettelijk’ volwassen20 mei 2019 Berthil Schabbink ‘wettelijk’ volwassen 'Volgens de wet volwassen' staat op één van de spandoeken geschreven. Het is feest in huize Schabbink aan de van Hoevellstraat. Berthil Schabbink is, vandaag op de 20e mei, 18 jaar […]
  • Reünie 40-jarige buurtvereniging De Leeuwerik12 februari 2020 Reünie 40-jarige buurtvereniging De Leeuwerik Buurtvereniging de Leeuwerik werd in 1980 van de vorige eeuw opgericht en viert dus dit jaar haar 40-jarig jubileum. In het kader daarvan is er een reünie op zaterdagmiddag 20 juni voor […]
  • Poes Whisky vermist in Haaksbergerweg23 september 2013 Poes Whisky vermist in Haaksbergerweg Sinds woensdag 18 september is Ymeke`s poes Whisky vermist in de Haaksbergerweg. Whisky is een 6 jarige gesteriliseerde Europese korthaar, heeft een grijs/bruine vacht met veel wit, en […]
  • Ook poes vermist in de PC Hooftstraat29 juli 2013 Ook poes vermist in de PC Hooftstraat Zaterdagavond is, tijdens het noodweer, de poes van de familie Jansen weggelopen. Ze is een Cypers van 7 jaar en luistert naar de naam Kip. Haar vacht is zwart/grijs, met een witte bef en […]