Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016

Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en herbergt zes Goorse muzikanten. Naast toptrompettist Pascal Haverkate en de zangeressen Femke Bleeker en Mirjam Zwierink betreden ook Rogier Lentelink, Ramon Freriksen en Leon ten Hove het grote podium. De ‘superband’ heeft voor de gelegenheid de naam ‘Fat Skool en The Wild Hens’ meegekregen. Op de openingsavond is er tevens een optreden van de Goorse ‘Twentse toppers’. De overige muzikale ingrediënten van de komende editie van het School en Volksfeest zijn minder verrassend en vertrouwd te noemen.

zanggroepschoolfeestbandHet zangtrio Mirjam Zwierink, Ramon Freriksen en Femke Bleeker in repetitie voor het Schoolfeest

De gehele vrijdag, borreluurtje en de avond, speelt de Perfect Showband. Op zaterdagmiddag is er weer het traditionele familiespektakel van Apollo. Op zaterdagavond staat X-static, met onder meer de Goorse bassist/trompettist   Peter Vos op de planken.De zondag is, evenals de voorgaande jaren in zijn geheel voor Tilt dat dus ook de afsluiting zal verzorgen na de prijsuitreiking van de allegorische optocht. Diverse Goorse DJ’s draaien op het moment dat de verschillende bands pauzeren. Het Goorse School en Volksfeest begint op woensdag 22 juni met een Seniorenmiddag.