Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016

Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en herbergt zes Goorse muzikanten. Naast toptrompettist Pascal Haverkate en de zangeressen Femke Bleeker en Mirjam Zwierink betreden ook Rogier Lentelink, Ramon Freriksen en Leon ten Hove het grote podium. De ‘superband’ heeft voor de gelegenheid de naam ‘Fat Skool en The Wild Hens’ meegekregen. Op de openingsavond is er tevens een optreden van de Goorse ‘Twentse toppers’. De overige muzikale ingrediënten van de komende editie van het School en Volksfeest zijn minder verrassend en vertrouwd te noemen.

zanggroepschoolfeestbandHet zangtrio Mirjam Zwierink, Ramon Freriksen en Femke Bleeker in repetitie voor het Schoolfeest

De gehele vrijdag, borreluurtje en de avond, speelt de Perfect Showband. Op zaterdagmiddag is er weer het traditionele familiespektakel van Apollo. Op zaterdagavond staat X-static, met onder meer de Goorse bassist/trompettist   Peter Vos op de planken.De zondag is, evenals de voorgaande jaren in zijn geheel voor Tilt dat dus ook de afsluiting zal verzorgen na de prijsuitreiking van de allegorische optocht. Diverse Goorse DJ’s draaien op het moment dat de verschillende bands pauzeren. Het Goorse School en Volksfeest begint op woensdag 22 juni met een Seniorenmiddag.

Gerelateerde berichten

  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Ster10 februari 2017 Kleintje Schoolfeest bij De Ster Het is nog vroeg in het jaar maar toch wordt er morgenavond bij café De Ster al een voorschot genomen op het komende School- en Volksfeest. De gelegenheidsformatie 'Fat Skool and the Wild […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo24 mei 2017 Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo De Schoolfeestformatie Fat Skool and the wild Hens spelen komende vrijdagavond bij Grand Café De Kroon in Markelo. Het optreden aan de andere kant van de 'bult' geldt als generale voor het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (17) - Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht […]