Mooie moederdag voor Corine door Goorse markt

Een fraai moederdag-kado voor Corine Freriksen. Ze was de gelukkige winnares van een tas vol producten en waardebonnen van de Goorse markt. Die kreeg ze vandaag overhandigd nadat ze een bon instuurde uit een lokaal weekblad. De marktkooplui op het Schoolfeestplein proberen steeds meer onder de aandacht te komen door het organiseren van acties en onlangs nog een Preuverie.

FreriksenmarktwinnaarsDe familie Freriksen met de tas vol producten

Gerelateerde berichten

  • Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven1 april 2020 Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven De markt in Goor mag de komende vrijdagen worden opgetuigd op het Schoolfeestplein maar dan wel in een veel kleinere vorm. Dat heeft de gemeente Hof van Twente besloten. Er mogen alleen […]
  • Preuverie op Goorse weekmarkt7 maart 2016 Preuverie op Goorse weekmarkt De marktkooplui die elke vrijdagochtend op de Goorse weekmarkt staan organiseren volgende week vrijdag, 18 maart, een Preuverie. In een speciale kraam worden de verse producten […]
  • Koffiecafé tijdens markturen6 september 2015 Koffiecafé tijdens markturen Bezoekers van de Goorse weekmarkt op het Schoolfeestplein hoeven voor de koffie en aanverwanten niet meer naar huis of elders. In De Reggehof is er de mogelijkheid om elke vrijdagochtend […]
  • Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof17 mei 2022 Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof Tijdens het evenement Kleurrijk in de Hof worden komende zaterdag meer dan dertig kramen opgesteld waar iets te doe, te zien of te proeven is. Tijdens het multi-culturele samenzijn op het […]
  • Inspiratie-avonden in aanloop naar Kleurrijk in de Hof23 maart 2022 Inspiratie-avonden in aanloop naar Kleurrijk in de Hof Ter voorbereiding op het evenement Kleurrijk in de Hof zijn er zogenoemde inspiratie-avonden waar verenigingen, instanties en particulieren naartoe kunnen met ideeën of ideeën op kunnen […]