Egerländer-klanken op Tweede Pinksterdag

De Reggestad Muzikanten van Apollo en Die Hattemer Musikanten laten op Tweede Pinksterdag hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Herikerberg. Komende maandag kunnen belangstellenden van echte volksmuziek op camping Monte Bello genieten van de Egerländer-klanken. De toegang is gratis. Het concert begint om 11.30 uur.

Reggestadmuzikanten2

Gerelateerde berichten

  • Reggestad Muzikanten op Monte Bello6 juni 2019 Reggestad Muzikanten op Monte Bello De Reggestad Muzikanten en die Orginal Reggetaler Spatzen, onderdelen van Muziekvereniging Apollo, laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Op Tweede […]
  • Reggestad Muzikanten in actie16 mei 2018 Reggestad Muzikanten in actie De Reggestad Muzikanten, onderdeel van Muziekvereniging Apollo laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Komende maandag, Tweede Pinksterdag, is camping Monte […]
  • Reggestad Muzikanten en Pinksterdiensten…13 mei 2016 Reggestad Muzikanten en Pinksterdiensten… Het komende Pinksterweekeinde betekent voor de meeste Gorenaren een dagje extra vrij dat maandag benut zou kunnen worden voor een 'gemütliche' dag op de Herikerberg. Daar treden op de […]
  • Sport, fruhshoppen en Reggae…2 juni 2017 Sport, fruhshoppen en Reggae… De activiteitenkalender van dit lange Pinksterweekeinde biedt vooral wat voor de sportliefhebbers en de Gorenaren die van muziek houden. Vanavond- en vannacht is er allereerst het […]
  • Jeugdvoetbal en Egerländermuziek22 mei 2015 Jeugdvoetbal en Egerländermuziek Het lijkt erop dat veel Gorenaren eropuit trekken tijdens het komende Pinksterweekeinde. Zo rijden er bussen van de Goorse café's Johny's en De Ster morgen en overmorgen naar het […]