Visnet laten liggen bij Heeckerenvijver

Een Goorse visser heeft zijn visnet donderdag laten liggen bij de Heeckerenvijver aan de Van Coeverdenstraat. Heeft u het visnet gezien, neem dan contact op via 0613433185.

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • Vrouwen van Nu presenteren zich7 september 2015 Vrouwen van Nu presenteren zich Onder de titel 'Vrouwenmozaïek' is er komende woensdag een informatie-avond in De Reggehof van de Goorse afdeling van de 'Vrouwen van Nu'. Onder het genot van een hapje en een drankje kun […]
  • Middeleeuwse potscherven gevonden op ’t Schild13 augustus 2018 Middeleeuwse potscherven gevonden op ’t Schild Bij graafwerkzaamheden in voorbereiding op de bouw van appartementen (fotobewerking) op de hoek Grotestraat met de Bleekstraat zijn laatmiddeleeuwse potscherven gevonden. De vondsten komen […]
  • Tentoonstelling doopjurken in Goors museum16 mei 2017 Tentoonstelling doopjurken in Goors museum ‘Mooi! gedoopt’, zo heet de tentoonstelling over doopjurken die vanaf vandaag in het Goors Historisch Museum te zien is. Daar zijn vitrines ingericht met een dertigtal doopjurken waarvan […]
  • Fien geboren…3 oktober 2010 Fien geboren… Een zondagskind is geboren bij Kim en Harold. Vandaag heeft Fien voor het eerst het licht gezien. Het 'Project Gezinsuitbreiding' is daarmee voltooid. Kim en Harold worden door 'meneer en […]
  • Blunder brandweerkazerne kost zes ton1 november 2010 Blunder brandweerkazerne kost zes ton Een berekeningsfout bij de aankoop van het stuk grond dat aanvankelijk was bedoeld voor de nieuwe brandweerkazerne en gemeentewerf gaat zeker zes ton kosten. Dat blijkt uit cijfers die […]