Goorse delegatie Slow Down in Stockholm

Ze volgden vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in de zogenoemde ‘pop up-bar’ van de Nederlandse deelnemer Douwe Bob in Stockholm en zagen daar dat de Nederlandse inzending indruk maakte en de finale haalde met ‘Slow Down’. Cindy Scholte in ’t Hof met haar zus Ingrid en hun partners Douwe (hoe toepasselijk) Lamsma en Jenny Samsen zijn deze dagen afgereisd om het echte Songfestivalgevoel op te snuiven in de Zweedse hoofdstad. “Echt een geweldig gekkenhuis hier” aldus Scholte in ’t Hof die Douwe Bob gisteren met haar reisgenoten al zag optreden tijdens de zogenoemde juryvoorstelling. “Die laten we morgen (voor de tweede halve finale red.) schieten want dan komt Douwe Bob hier optreden met Ilse de Lange. Daar willen we natuurlijk bij zijn.”

Douwenzo......

Gerelateerde berichten

  • Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe13 januari 2020 Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe Het is een beproefd concept en altijd een garantie voor gezelligheid en succes. De Playbackshows aan het begin van het jaar bij SV Hector en vv Twenthe. Gisteren was het weer zover nadat […]
  • Geen Eurovisie Songfestival in De Mossendam12 juni 2019 Geen Eurovisie Songfestival in De Mossendam Er komt definitief geen Eurovisie Songfestival naar Goor. De Mossendam had als ludieke actie zich kandidaat gesteld en stond tussen een lijst van prominente plaatsen en locaties zoals in […]
  • Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival29 januari 2020 Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival De Goorse kapster Petra van den Burg is in mei onderdeel van het zogenoemde 'Hairteam' tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze is onderdeel van het internationale team van […]
  • Goorse equipe rijdt Carbagerun soepel uit10 juli 2016 Goorse equipe rijdt Carbagerun soepel uit Het Goorse kwartet dat in de afgelopen week meedeed aan de Carbage Run heeft de race door Europa zonder veel problemen en succesvol uitgereden. Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in […]
  • Smidse Zomeravond-party voor kankervleugel MST31 augustus 2016 Smidse Zomeravond-party voor kankervleugel MST Een deel van de opbrengst van de Zomeravond-party bij d'Olde Smidse, komende vrijdag, gaat naar het goede doel. Er zal een bedrag worden gedoneerd aan de afdeling oncologie van het nieuwe […]