Reggehof blij met vliegende start

De Reggehof is content over de huidige voorverkoop. Het nieuwe programma van het theaterseizoen is erg in trek. “De deur is plat gelopen. We moeten op zoek naar een nieuwe voordeur”, laat het theater met een kwinkslag in een persbericht weten. De voorstelling van Ali B is bijvoorbeeld al uitverkocht. Belangstellenden kunnen zich nog wel op de wachtlijst laten plaatsen. Ook bij de overige  shows gaat de kaartverkoop goed volgens De Reggehof.

Reggehofnight

Gerelateerde berichten

  • Daniël Arends morgen op de bühne6 april 2016 Daniël Arends morgen op de bühne De Reggehof wordt deze week ook al op donderdagavond bemand. Morgen geeft Daniël Arends zichzelf bloot. De cabaretier cq. standup-comedian won in  2006 Cameretten. Zijn shows Geen Excuses […]
  • Jubilerend Filmhuis Alleman steeds meer in trek24 februari 2016 Jubilerend Filmhuis Alleman steeds meer in trek Filmhuis Alleman wint aan populariteit. In het afgelopen jaar hebben 1650 bezoekers een film gekeken in De Reggehof. Dat betekent een zaalbezetting van 49 personen per filmavond. Een […]
  • ‘Krystl in het Klein’ in De Reggehof; win twee gratis kaarten14 maart 2016 ‘Krystl in het Klein’ in De Reggehof; win twee gratis kaarten Via Goorsnieuws.nl maakt u nu kans op twee kaarten voor de show van Krystl in De Reggehof. De populaire  zangeres komt zaterdag naar ‘t Twentse Haagje met haar theaterconcert  Krystl in […]
  • Fissa, Vuurvogel en Roodkapje3 maart 2017 Fissa, Vuurvogel en Roodkapje Op de evenementenkalender voor het weekeinde staat allereerst de komst van staatssecretaris Jette Klijnsma die vanmiddag op 't Doesgoor is. Vanavond is er in theater De Reggehof een […]
  • Ouverture theaterseizoen, Goorse Avond en Monumentendagen9 september 2016 Ouverture theaterseizoen, Goorse Avond en Monumentendagen Een overvolle evenementenagenda voor het komende weekeinde. Dat begint vanavond met een kinderdisco in buurthuis Villa '70 op 't Gijmink. Morgen is er de jaarlijkse boeken en- curiosamarkt […]